vr 7 Jan

54e Toernooi om het Brabants Kampioenschap Tonpraoten

Laatste kaarten
Voor de 54e keer organiseert Stichting Tonpraotersconcours Valkenswaard in nauwe samenwerking met Eerste Valkenswaardse carnavalsvereniging ‘Anders dan Anders’ het Brabants Kampioenschap Tonpraoten. Dit is één van de belangrijkste toernooien op tonpraatgebied en staat daardoor heel hoog aangeschreven bij de Brabantse Tonpraoters en bij het publiek. Dit toernooi heeft vele tonpraters aan de top gebracht en biedt ook de mogelijkheid om aan de top te blijven.

In Theater De Hofnar vindt op vrijdag 7 januari de finale van de 54e editie plaats, waarna er op zaterdagavond, zondagmiddag (matinee) en zondagavond nog drie galavoorstellingen zijn.

Vanaf nu kaarten weer in de verkoop
Kaarten waren uitverkocht. Na afgelasting van het evenement in 2021 is het publiek de mogelijkheid geboden kaarten terug te sturen dan wel te bewaren. Kaarten zijn beperkt teruggestuurd. Vanaf donderdag 11 november 2021 is het weer mogelijk kaarten hiervoor te bestellen. Kaartverkoop gaat via www.bktonpraten.nl/kaartverkoop.
Nieuw daarbij is het VIP-arrangement waarvoor VIP-kaarten à € 75,- per stuk besteld kunnen worden.

Het finale weekend van het 54e Brabants Kampioenschap Tonpraoten kon in 2021 helaas vanwege corona niet doorgaan en is doorgeschoven naar 7, 8 en 9 januari 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kijk voor meer informatie op www.bktonpraten.nl.
 
Genre:
Evenement
Prijs:
€ 0,-
Genre:
Evenement
Prijs:
€ 0,-

Anderen bekeken ook

Scholengemeenschap Were Di
Scholengemeenschap Were Di
The Addams Family
wo 19-01-2022 - za 22-01-2022
Dansschool UC Dance
Dansschool UC Dance
Elements - eigen streek
za 18-06-2022 - zo 26-06-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

In de kerstvakantie zijn we beperkt geopend.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.