wo 23 Mrt

Yentl en de Boer

De Kampvuursessies
Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen we jullie kant op. Een kampvuurtje, binnen. Nep he. Want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm…. Moet iedereen naar buiten… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus.

Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en Christine meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer de Kampvuursessies en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder al eens voor Ik heb een man gekend, dit keer won Het is begonnen. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

De pers over  'De Kampvuursessies':
"De sfeer tijdens De kampvuursessies in Carré was uitstekend" - Volkskrant ★★★★
"… heeft hun muziek een troostrijke werking op de luisteraar, die zich maar al te graag even komt warmen aan dit intieme kampvuur." - Volkskrant ★★★★
"Als Yentl en de Boer een liedjesprogramma spelen, zit je gebakken" - Theaterkrant

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
 
Genre:
Cabaret
Datum:
Woensdag
23 Mrt
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 23,-
Genre:
Cabaret
Datum:
Woensdag
23 Mrt
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 23,-

Anderen bekeken ook

Huub Stapel
Huub Stapel
Het Huwelijk (reprise)
za 19-02-2022
Slagwerkgroep UNA
Slagwerkgroep UNA
Percussion in Concert: “Life!”
vr 20-05-2022 - za 21-05-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur.

Vanaf 10 jan alleen telefonisch bereikbaar

Rabobank Theatercafé
Op dit moment gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.