do 12 Mei - vr 13 Mei

Rob Scheepers

Gulzig
Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. De eerste dagen van dit nieuwe decennium speelde Rob traditiegetrouw zijn nieuwjaarsshow zes dagen in een uitverkocht Parktheater in Eindhoven met louter enthousiaste reacties, uit de publieksreacties kwam een gemiddelde van ★★★★★! Nu is het tijd voor zijn nieuwste theatershow ‘Gulzig’.

Geen hoofdzonde is Rob vreemd
Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootjes, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer... van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet? Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kun je nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. Meer lachen. Meer van alles!

De pers over Rob Scheepers:
"Scheepers stelt de juiste ongemakkelijke vragen. Een gegarandeerde manier om mensen aan het lachen te krijgen." -  Theaterkrant

"Lachen is bij Rob Scheepers geen enkel probleem." -  Eindhovens Dagblad

Prijzen
Padoem Patsss Oneline Extravaganza 2015     

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
 
Genre:
Cabaret
do 12 Mei
van 20:15
tot n.t.b.
vr 13 Mei
van 20:15
tot n.t.b.
Prijs:
€ 22,50
Genre:
Cabaret
do 12 Mei
van 20:15
tot n.t.b.
vr 13 Mei
van 20:15
tot n.t.b.
Prijs:
€ 22,50

Anderen bekeken ook

Pieter Derks
Pieter Derks
Uit het niets
di 29-03-2022
Mark van de Veerdonk
Mark van de Veerdonk
Geen Viking - verplaatst
wo 11-05-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur.

Vanaf 10 jan alleen telefonisch bereikbaar

Rabobank Theatercafé
Op dit moment gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.