do 4 Nov

Richard Groenendijk

Voor iedereen beter (try out)
Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling 'Om Alles!' in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

Na een sabbatical van een jaar is Richard Groenendijk nu vol inspiratie terug in het theater met zijn gloednieuwe show: 'Voor iedereen beter'. Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. Voor iedereen beter is een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is ècht voor iedereen beter!

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
De huidige coronamaatregelen en de verplichte coronacheck gelden in ieder geval tot 12 november. We weten nog niet wat de regelgeving daarna gaat zijn en wachten de nieuwe persconferentie af. 
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
4 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:55 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 25,-

Recente reacties

van Madeleine op 10-11-2021

Onze 1e kennismaking met De Hofnar en zeker voor herhaling vatbaar. Wat een mooi, knus theater!
En wat een geweldige voorstelling! Merkte wel dat wij als gezin (met pubers die ook ontzettend gelachen hebben) de gemiddelde leeftijd behoorlijk omlaag haalde…maar dat mocht de pret niet drukken hoor! Vooraf wat gedronken in de gezellige foyer/bar en echt een topavond gehad. Richard Groenendijk is ook zo héérlijk spontaan…of nee…toch niet, volgens hem zelf dan !!

van Sandra van den Biggelaar op 07-11-2021

Zodra de gordijnen opengingen zat ik de gehele avond met een glimlach op mijn gezicht, wat een heerlijke man is Richard toch.
Ook zaten er verassende wendingen in de show wat het ook hilarisch maakte.
Ik zal niks verklappen.
Ik vond het een geweldige show.

van Anoniem op 05-11-2021

Het was echt een kei leuke voorstelling, Echt bewondering voor Richard, met zijn snelle woordspelingen zang en taalgebruik. Klasse!!!
we hebben veel gelachen,

van Marja Koene op 05-11-2021

Geweldig genoten.
Lachen van begin tot eind.
Wat een zalige ontspanning!!

van Christa van der Leeden op 05-11-2021

Het was een geweldige hilarische show….tranen gelachen:)

Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
4 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:55 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 25,-

Anderen bekeken ook

Jacques van Gerven
Jacques van Gerven
ZotteKot - eigen streek
vr 22-04-2022 - za 23-04-2022
Rob Scheepers
Rob Scheepers
Gulzig
do 12-05-2022 - vr 13-05-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

In de kerstvakantie zijn we beperkt geopend.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.