vr 27 Jan

Rayen panday

Focus
Voorgaande jaren stond hier altijd een vage tekst over Rayens voorstelling die op dat moment nog in de maak was. Dit keer is dat anders: ‘Mr. Minute’ is eindelijk een keer op tijd.
 
Wegens omstandigheden had Rayen het afgelopen jaar alle tijd om een voorstelling te maken. Om te beseffen dat hij overal even ver vanaf staat als dat hij er deel van uitmaakt. Om zich af te vragen waarom hij zich zóveel in bijzaken verliest dat de hoofdzaak niet meer relevant is. Én waarom we allemaal ‘ons gevoel’ aan het volgen zijn, zonder dat ons dat verder brengt. Om scherp te blijven moet je zowel kunnen in- als uitzoomen. Toegegeven; deze tekst komt óók vaag over, maar dat komt omdat je de voorstelling nog niet hebt gezien. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van jou: Focus.
 
De pers over Fenomeen
“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid” – NRC ****
“Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt” – Theaterkrant
“Want een talent is het. Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.” – Theaterparadijs *****
 “Hij is vlot, grappig, persoonlijk, herkenbaar, actueel, krachtige humor, en gaat geen enkel onderwerp uit de weg.” – I Love Theater

Over Rayen Panday
Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft succes in het buitenland; hij heeft inmiddels in 18 verschillende landen opgetreden. Hij werd mede daardoor als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians of the World. Ook wordt Rayen regelmatig gevraagd om aan te schuiven in tv-programma's als M. en Jinek en in radioprogramma's als Gijs 2.0 en De Nieuws BV.

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
 
Genre:
Cabaret
Datum:
vrijdag
27 Jan
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 19,50

Recente reacties

van Anoniem op 29-01-2023

Een geweldige avond van Rayen Panday zijn Piano spel top, zijn situatie die hij bracht kwamen levendig in mijn hoofd terecht en dan die kwinkslag.
Speciaal van ver in België gekomen.
En ik kom nog zeker terug voor andere cabaret of stand up

van Anoniem op 28-01-2023

Hartstikke leuke, vermakelijke show. De tijd vloog om.

van Nick op 28-01-2023

Geweldige voorstelling. Heerlijk gelachen om Rayen. Zeker een aanrader als hij nog eens komt. Verder ook vanuit de Hofnar alles netjes geregeld. Lekker zorgeloos kunnen genieten

van Natascha roothans op 28-01-2023

Voorstelling was leuk. Maar een zware tegenvaller ik had gevraagd of we wegens mijn dwarslaesie via een andere makkelijkere weg naar binnen konden. Dat kon via de artiesten ingang zeiden ze , we moesten daar dan aanbellen. Echter op de bel reageerde niemand, toen t nummer gebeld dat op de deur stond een paar keer , en kregen steeds een bandje, daar stonden we . We hadden geen keus en moesten toen helemaal naar voren lopen terwijl ik dus amper kan lopen.

van Leonardo op 28-01-2023

Na Rayen gezien te hebben bij de Roast van…was ik fan.
Bij toeval kreeg ik de mogelijkheid om naar zijn voorstelling te gaan.
Samen met mijn zoon die niet snel iets goed vind hebben wij een fantastische show gezien.
Rayen staat aan , hij staat echt aan.
Zijn grappen zie je gelukkig niet van ver aankomen,
maar ontploffen onverwacht in je face.
We hebben meer dan genoten.

So so lobi ,

Leonardo & Ocean

Genre:
Cabaret
Datum:
vrijdag
27 Jan
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 19,50

Anderen bekeken ook

Yentl en de Boer
Yentl en de Boer
Modderkruipers (try out)
do 16-02-2023
Nienke Plas
Nienke Plas
Postnatale Expressie (try out)
vr 31-03-2023
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma/di/do: van 13.00 – 17.00 uur en één uur voorafgaand aan een voorstelling of film
Wo/vr/za/zo: één uur voorafgaand aan een voorstelling of film

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr: vanaf 09.00 uur
Za/zo: één uur voorafgaand aan een voorstelling of film

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info

Winters Buffet

In de maanden december, januari en februari zetten we voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk Winters Buffet voor je klaar.

Let op: Wanneer je liever geen vis of vlees eet of allergisch bent, vragen we je dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of  horeca@hofnar.nl

Meer info