Verplaatst
wo 11 Mei

Mark van de Veerdonk

Geen Viking
Deze voorstelling is verplaatst van zaterdag 15 januari naar woensdag 11 mei 2022. Gasten die reeds een kaartje gekocht hebben, worden door ons via mail of telefonisch op de hoogte gebracht.

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot … wat sleept de Brabantse komiek nu het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”.

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

 
Genre:
Cabaret
Datum:
Woensdag
11 Mei
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:25 uur
Prijs:
€ 19,50
Genre:
Cabaret
Datum:
Woensdag
11 Mei
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:25 uur
Prijs:
€ 19,50

Anderen bekeken ook

Gerard van Maasakkers
Gerard van Maasakkers
Ik loop (reprise)
do 10-02-2022
Harrie neemt de benen (try out)
Harrie neemt de benen (try out)
Jon van Eerd, Arie Cupé, Joey Schalker en Margo Dames
do 05-05-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur.

Vanaf 10 jan alleen telefonisch bereikbaar

Rabobank Theatercafé
Op dit moment gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.