za 30 Apr

Jules Keeris

De Uitverkorenen (reprise)
Cabaretier Jules Keeris uit Eindhoven brengt een absurd en fragmentarisch debuutprogramma, bestaande uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes. ‘De Uitverkorenen’ is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn, meestal zonder succes. Verwacht geen glasheldere rode draad. De belangrijkste verbinding tussen het grote aantal humoristische brokstukken is dat ze allemaal in hetzelfde concessievrije brein zijn ontstaan.

In 2018 studeerde Jules cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. De afgelopen jaren verwierf hij prijzen en finaleplaatsen op diverse regionale en landelijke cabaretfestivals, waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. ‘De Uitverkorenen’ is zijn eerste avondvullende solovoorstelling en ging in november 2019 in première en vanavond speelt hij deze voorstelling voor de allerlaatste keer in Theater De Hofnar.

(Publieks)reacties:
"Een groot cabarettalent, die Jules." - Eindhovens Dagblad
"Jules is een pleziermaker. En pas op: plezier maken is een serieuze zaak." - Martijn Bouwman
"Ogenschijnlijk moeiteloos wisselt hij eigenaardige personages af met zijn eigen, sympathieke theaterpersoonlijkheid." - Ronald Neggers

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
 
Genre:
Cabaret
Datum:
Zaterdag
30 Apr
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 14,50
Genre:
Cabaret
Datum:
Zaterdag
30 Apr
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 14,50

Anderen bekeken ook

Wim Daniëls
Wim Daniëls
Koken met Taal
do 03-02-2022
Woezel en Pip (2+)
Woezel en Pip (2+)
'Sing-a-Long'
za 05-03-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur.

Vanaf 10 jan alleen telefonisch bereikbaar

Rabobank Theatercafé
Op dit moment gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.