do 16 Dec

Andy Marcelissen

Hij komt, hij komt!
Slecht slapen, weinig eetlust, buikpijn, hoofdpijn, plotselinge koortsaanvallen, overspannen of superdruk gedrag; het zijn allemaal herkenbare symptomen die zich manifesteren rond Sinterklaas en Kerst. En die treffen niet eens alleen overgevoelige kinderen; ook een nuchter zieltje kan behoorlijk op tilt slaan. Hoe blijft de feestmaand feestelijk? Hoe houden we het vrolijk? Deze voorstelling dus.

Over kerstmarkten bezoeken, Sylvana Simons, goede voornemens, All you need is love, kersthits, Zwarte Piet-hooligans, bunkeren, de Top-2000 en en heerlijke Sinterklaasconferences. En natuurlijk mag het kerstverhaal – het tweeduizend jaar oude mirakel dat door tonprater Andy Marcelissen in een modern jasje is gestoken – niet ontbreken.

Meer over Andy:
Volksvermaker, tonprater, conferencier, weerman, dichter, schrijver en presentator.
Andy Marcelissen uit Raamsdonksveer is in Valkenswaard verkozen tot Brabants kampioen tonpraoten 2019.
Marcelissen, die het kampioenschap al vaker won, is de 52e kampioen die de begeerde wisseltrofee de Zilveren Ton in ontvangst nam.
Hij won meerdere malen het Keiebijters Kletstoernooi en de publieksprijs van de Brabanste kampioenschappen. Ook is hij bij vele Brabanters bekend als de opmerkelijke tv-weerman Henk Huppelschoten van Omroep Brabant.

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
De huidige coronamaatregelen en de verplichte coronacheck gelden in ieder geval tot 1 november. We weten nog niet wat de regelgeving daarna gaat zijn en wachten de nieuwe persconferentie af.

 
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
16 Dec
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 16,50
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
16 Dec
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 16,50

Anderen bekeken ook

Mark van de Veerdonk
Mark van de Veerdonk
Geen Viking
za 15-01-2022
Rob Scheepers
Rob Scheepers
Gulzig
do 12-05-2022 - vr 13-05-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.