Uitverkocht
do 8 Dec

Andy Marcelissen

Hij komt, hij komt!
Slecht slapen, weinig eetlust, buikpijn, hoofdpijn, plotselinge koortsaanvallen, overspannen of superdruk gedrag; het zijn allemaal herkenbare symptomen die zich manifesteren rond Sinterklaas en Kerst. En die treffen niet eens alleen overgevoelige kinderen; ook een nuchter zieltje kan behoorlijk op tilt slaan. Hoe blijft de feestmaand feestelijk? Hoe houden we het vrolijk? Deze voorstelling dus.

Over kerstmarkten bezoeken, Sylvana Simons, goede voornemens, All you need is love, kersthits, Zwarte Piet-hooligans, bunkeren, de Top-2000 en en heerlijke Sinterklaasconferences. En natuurlijk mag het kerstverhaal – het tweeduizend jaar oude mirakel dat door tonprater Andy Marcelissen in een modern jasje is gestoken – niet ontbreken.

Meer over Andy:
Volksvermaker, tonprater, conferencier, weerman, dichter, schrijver en presentator.
Andy Marcelissen uit Raamsdonksveer is in Valkenswaard verkozen tot Brabants kampioen tonpraoten 2019.
Marcelissen, die het kampioenschap al vaker won, is de 52e kampioen die de begeerde wisseltrofee de Zilveren Ton in ontvangst nam.
Hij won meerdere malen het Keiebijters Kletstoernooi en de publieksprijs van de Brabanste kampioenschappen. Ook is hij bij vele Brabanters bekend als de opmerkelijke tv-weerman Henk Huppelschoten van Omroep Brabant.

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
 
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
8 Dec
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 16,50
Genre:
Cabaret
Datum:
Donderdag
8 Dec
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 16,50

Anderen bekeken ook

Christel de Laat
Christel de Laat
Hoe dan?! (reprise)
do 02-02-2023 - vr 03-02-2023
Rob Scheepers
Rob Scheepers
Bekant
vr 19-05-2023 - za 20-05-2023
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gesloten tot 29 augustus

Rabobank Theatercafé
Gesloten tot 29 augustus

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Borrelplanken

Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden kun je genieten van heerlijke Kaaz borrelplank voor 2 personen.

Meer info

Winters Buffet

In de maanden december, januari en februari zetten we voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk Winters Buffet voor je klaar.

Let op: Wanneer je liever geen vis of vlees eet of allergisch bent, vragen we je dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of  horeca@hofnar.nl

Meer info

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info