Samenwerkingen

Cultuur bij De Hofnar reikt verder dan de muren van ons theater. We gaan graag samenwerkingen aan met andere partijen om onze horizon te verbreden en je nog meer mogelijkheden te bieden cultuur te beleven.

BRAINPORT PODIA – WONKAPODIA.NL

Zes podia in de Brainportregio hebben een samenwerkingsverband gesloten:

De Hofnar (Valkenswaard) De Schalm (Veldhoven) De Kattendans (Bergeijk) Het Speelhuis (Helmond) Het Parktheater & Pand P (Eindhoven) De Cacaofabriek (Helmond)

Met behoud en versterking van de eigen identiteit en het eigen culturele profiel, wordt de samenwerking gezocht op de volgende terreinen:

• Programmering
• Marketing
• Techniek
• Medewerkers
• Educatie
• Overstijgende zaken als duurzaamheid, diversiteit, etc.

Doel van deze samenwerking is om meer te kunnen betekenen voor makers, spelers, publiek en bedrijfsleven in de Brainportregio.

WONKAPODIA.NL

De website wonkapodia.nl is het resultaat van de gezamenlijke campagne van deze zes Zuidoost-Brabantse podia. Hier zie je in één oogopslag alle theatervoorstellingen in de regio op een rijtje. Neem er vooral eens een kijkje!

BIBLIOTHEEK DE KEMPEN

Dit theaterseizoen zijn er tal van voorstellingen die gebaseerd zijn op boeken. Theater De Hofnar en Bibliotheek De Kempen hebben de handen ineen geslagen om ervoor te zorgen dat de boeken die bij de verschillende voorstellingen horen eenvoudig te vinden zijn in de bibliotheek. Het wordt dus een stuk aantrekkelijker om jouw voorstellingsbezoek nóg completer te maken. Tevens zal Theater De Hofnar in samenwerking met Bibliotheek De Kempen rondom deze voorstellingen iets organiseren, zo ook tijdens de kinderboekenweek.

CENTRUM VOOR MUZIEK EN DANS (CMD)

Als leerling van het CMD heb je bij Theater De Hofnar een mooi voordeel. Bij alle voorstellingen waar een pasprijs vermeld staat, mag jij op vertoon van de CMD-pas tegen pasprijs een kaartje kopen. Dat kan alleen telefonisch op (040) 2074020 of aan de kaartverkoopbalie, dus niet online.

FESTIVALS

Komend theaterseizoen hebben we weer leuke festivals gepland staan wat we in samenwerking met andere partijen in Valkenswaard en omstreken organiseren. De festivals op een rij:

  • Corso & Cultuur, in samenwerking met Corso Valkenswaard
  • Wonka Kids Theaterdagen, in samenwerking met de 6 Brainport podia
  • Wonka Comedy Festival, in samenwerking met de 6 Brainport podia
  • TributeFest Valkenswaard, in samenwerking met de Fantast en TributeWorld
  • Kroost Festival, in samenwerking met Bibliotheek de Kempen, Cordaad Welzijn, GGD Brabant Zuid-Oost, CultuurCoaches en Centrum voor Muziek en Dans
  • Valkenswaard Volkoren, in samenwerking met Gemeente Valkenswaard, VisitValkenswaard en Centrum Valkenswaard
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend
Kerstvakantie (24 dec – 8 jan): alleen geopend één uur voorafgaand aan een voorstelling of film.

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.