Samenwerkingen

Cultuur bij De Hofnar reikt verder dan de muren van ons theater. We gaan graag samenwerkingen aan met andere partijen om onze horizon te verbreden en je nog meer mogelijkheden te bieden cultuur te beleven.

BRAINPORT PODIA – WONKAPODIA.NL

Vijf theaters in de Brainportregio hebben een samenwerkingsverband gesloten:

De Hofnar (Valkenswaard) De Schalm (Veldhoven) De Kattendans (Bergeijk) Het Speelhuis (Helmond) Het Parktheater & Pand P (Eindhoven) De Cacaofabriek (Helmond)

Met behoud en versterking van de eigen identiteit en het eigen culturele profiel, wordt de samenwerking gezocht op de volgende terreinen:

• Programmering
• Marketing
• Techniek
• Medewerkers
• Educatie
• Overstijgende zaken als duurzaamheid, diversiteit, etc.

Doel van deze samenwerking is om meer te kunnen betekenen voor makers, spelers, publiek en bedrijfsleven in de Brainportregio.

WONKAPODIA.NL

De website wonkapodia.nl is het resultaat van de gezamenlijke campagne van deze vijf Zuidoost-Brabantse theaters.
Hier zie je in één oogopslag alle theatervoorstellingen in de regio op een rijtje.
Neem er vooral eens een kijkje!

BIBLIOTHEEK DE KEMPEN

Dit theaterseizoen zijn er tal van voorstellingen die gebaseerd zijn op boeken. Theater De Hofnar en Bibliotheek De Kempen hebben de handen ineen geslagen om ervoor te zorgen dat de boeken die bij de verschillende voorstellingen horen eenvoudig te vinden zijn in de bibliotheek. Het wordt dus een stuk aantrekkelijker om jouw voorstellingsbezoek nóg completer te maken. Tevens zal Theater De Hofnar in samenwerking met Bibliotheek De Kempen rondom deze voorstellingen iets organiseren, zo ook tijdens de kinderboekenweek.

CENTRUM VOOR MUZIEK EN DANS (CMD)

Als leerling van het CMD heb je bij Theater De Hofnar een mooi voordeel. Bij alle voorstellingen waar een pasprijs vermeld staat, mag jij op vertoon van de CMD-pas tegen pasprijs een kaartje kopen. Dat kan alleen telefonisch op (040) 2074020 of aan de kaartverkoopbalie, dus niet online.

WE ARE PUBLIC

We Are Public is een nieuwe manier van cultuur ontdekken en financieren. Voor €15 per maand word je lid, investeer je mee en kun je de beste voorstellingen, concerten, films en exposities bezoeken. Per seizoen selecteren we een aantal voorstellingen waarbij je gratis met je We Are Public-pas binnen kunt. Het volledige aanbod en overige informatie is te vinden op: www.wearepublic.nl

NATIONAAL THEATERWEEKEND

Theater De Hofnar neemt deel aan het Nationaal Theaterweekend 2019! Dat betekent dat gedurende het hele weekend cultuur centraal staat! Op zaterdag programmeren we voor jou een voorstelling die voor maar € 10,- te bezoeken is. Welke voorstelling het is maken we in november bekend op www.hofnar.nl. Op zondag vindt het cultuurfestival Winter Val-Val-D’rie plaats. Een gratis te bezoeken festival met tal van previews van zowel professionele als lokale acts.

FESTIVALS

i.s.m. het Centrum voor Muziek en Dans, Bibliotheek De Kempen, Ontspanningsclub De Uitlaat, VOS FM, Café de Fantast
Als we ergens gek op zijn, dan is het een goed festival. Met diverse partners hebben we de handen ineengeslagen om gedurende het seizoen gezellige festivals te organiseren waar iedereen welkom is. Een voorbeeld is Val-Val-D’rie.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr tussen 08.30 – 17.00 uur
Bij voorstellingsavonden tot 22.00 uur

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.