Nieuws

Valkenswaardse voorstellingen live bij jou in de buurt

De Hofnar vindt dat theater voor iedereen toegankelijk moet zijn. Binnen de muren van het gebouw, en wat hen betreft ook ver daarbuiten, binnen Valkenswaard. Daarom streamt De Hofnar een aantal Valkenswaardse voorstellingen live vanuit het theater naar buurthuizen en de locaties van Valkenhof.  

Theater De Hofnar, Valkenhof en de Wijkcoördinatoren van de gemeente Valkenswaard hebben de handen in een geslagen. Vanaf oktober zullen daar diverse Valkenswaardse voorstellingen te zien zijn. De voorstellingen worden gespeeld op het podium in De Hofnar en via beeldregistratie uitgezonden op locatie.  

In jouw buurthuis
Om meer Valkenswaardse inwoners te laten genieten van theater, brengt De Hofnar een aantal voorstellingen naar buurthuizen. Informeer bij De Hijskraan, Ons Dommels Plèkske, Rode Kruisgebouw, De Horizon, ’t Huukske en d’n Teut welke livestreams te zien zijn. Dit zijn locaties waar veel mensen zich thuis voelen en hier contact en verbinding met andere inwoners hebben.

Zorgorganisatie Valkenhof
Ook voor ouderen is het niet altijd gemakkelijk om het theater te bereiken. Valkenhof wil hun bewoners naast de juiste zorg ook amusement bieden. Samen met Theater De Hofnar willen ze hen theater laten beleven, bij alle locaties in Valkenswaard en Leende, in hun eigen vertrouwde omgeving.

Valkenswaardse voorstellingen
Theater De Hofnar heeft dit initiatief besproken met een aantal Valkenswaardse artiesten en verenigingen, die dit idee enthousiast omarmd hebben. Onder andere de Koninklijke Harmonie UNA, Slagwerkgroep UNA, Harmonie De Dommelecho, Dick van Altena & The Wieners, Jacques van Gerven en Scholengemeenschap Were Di zullen via livestream op verschillende locaties te zien zijn.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.