fbpx

Cabaretserie

Nieuw dit theaterseizoen is onze cabaretserie. Voor slechts € 33,- kies je 3 voorstellingen uit onderstaand geselecteerdeaanbod en maak je op een voordelige en laagdrempelige manier kennis met aanstormend cabarettalent.

Let op: bij het annuleren van kaarten zijn de serieprijzen niet meer van kracht. De regulieren kaartprijzen worden dan gerekend, waardoor het mogelijk is dat de totaalprijs van de voorstellingskaarten hoger uitvalt. 

Weet jij al welke voorstellingen je wilt gaan bezoeken?

Za 14 okt | nOOp

Het duo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Hun allereerste voorstelling n00b speelt n00b ontving een vloedgolf aan lovende recensies en er ontstond een ware run op de kaarten. Dit seizoen komen de dames dan ook terug.

MEER INFO | KAARTEN

Do 19 okt | Remy Evers

Absurdistisch, beeldend en een vleugje engagement. Een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden. Remy Evers doet in zijn voorstelling ‘Gewoon Remy’ de ultieme poging om iets van het leven te maken.

MEER INFO | KAARTEN

Do 1 feb | Martijn Crins

Mesthoop is een bonte aaneenschakeling van sketches, liedjes en verhalen. Geen braaf afgerond verhaal, maar een energieke, associatieve zoektocht naar het antwoord op die ene vraag: hoe moet dat eigenlijk, leven? Crins smijt zich met plezier in de drek van het leven.

MEER INFO | KAARTEN

Vr 15 mrt | Boban Benjamin Braspenning

Kersvers cabarettalent Boban bestormt de theaters met “Boompje, Beestje”: een muzikale cabaretshow over woningnood. Boban speelt overal waar je geen huis kunt vinden. Precies! Door hééél het land. Dus kom kijken en ga huilend (van het lachen) naar huis (als je die hebt).

MEER INFO | KAARTEN

Vr 3 mei | Tobi Kooiman

Cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Tobi probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties.

MEER INFO | KAARTEN

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma/di/do: van 13.00 – 17.00 uur en één uur voorafgaand aan een voorstelling of film
Wo/vr/za/zo: één uur voorafgaand aan een voorstelling of film

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr: vanaf 09.00 uur
Za/zo: één uur voorafgaand aan een voorstelling of film

28 en 29 mei zijn we gesloten in verband met Pinksteren

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.