Nieuws

Organisatie ‘Volkoren’ veiliggesteld onder de vleugels van Theater De Hofnar

Na een aantal succesvolle edities van het Valkenswaardse Korenfestival ‘Volkoren’, is het organisatiestokje deze week overgedragen aan Theater De Hofnar. Het event kent inmiddels ruim 750 deelnemers en trekt in het laatste weekend van juni honderden bezoekers naar het centrum van Valkenswaard. Tijdens Volkoren worden er tal van optredens gegeven door zo’n 25 lokale koren. Dankzij de enthousiaste organisatie is Volkoren inmiddels niet meer weg te denken uit Valkenswaard.

Door Corona heeft het festival al twee jaren niet plaats kunnen vinden. Daarnaast waren er verschuivingen binnen de organisatie waardoor de toekomst van het festival onzeker was.

Na onderling overleg tussen Valkenswaard Marketing, Café De Fantast/Marton Wolterink, Leeuwendael Evenementen  en Theater de Hofnar zijn alle partijen tot de conclusie gekomen dat het Volkoren festival een waardevol evenement is voor de gemeenschap van Valkenswaard. De organisatie van het festival komt hierbij vanaf nu in handen van Theater de Hofnar.
“We zijn erg blij dat de toekomst van het festival hiermee veilig is gesteld en hebben er alle vertrouwen in dat de organisatie in goede handen is bij De Hofnar”. Aldus Monique Arts, Project manager Valkenswaard Marketing.

De nieuwe datum voor Valkenswaard Volkoren is inmiddels vastgesteld op zondag 26 juni 2022. Binnenkort wordt er gestart met de voorbereiding en zullen alle oud-deelnemers benaderd worden.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.