Zelf op het podium

DE HOFNAR IS ER VOOR HET BRUISENDE VERENIGINGSLEVEN 

Wil je met jouw vereniging ook eens op onze planken staan en onderdeel uitmaken van ons programma? Dankzij onze sponsoren en subsidie van de gemeente Valkenswaard kunnen wij regionale groepen een aantrekkelijke korting bieden. Sinds onze opening in 1999 bieden we een podium aan het bruisende verenigingsleven in Valkenswaard en omstreken. Deze voorstellingen worden onder het genre ‘Uit eigen streek’ opgenomen in het theaterprogramma. De Hofnar beschikt over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor verschillende doeleinden: van een kleine besloten cd-presentatie tot een groots jubileumconcert. Dus zit je in een band, schrijf je gedichten of zit je in een koor? Wij denken graag mee in successen, passend bij elke portemonnee.

TARIEVEN

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie of een vrijblijvend persoonlijk gesprek kun je contact opnemen met onze sales afdeling via (040) 207 40 10 of mail naar sales@hofnar.nl.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.