Winters Buffet
In de maanden december, januari en februari serveren we, in samenwerking met Keurslager Hans Adriaans, voor € 18,50 p.p. een heerlijk Winters Buffet.
Reserveren van het buffet kan via het reserveringsformulier onderaan de pagina, telefonisch via (040) 207 40 10 of bij jouw bestelling van de voorstellingskaart(en).
BUFFET VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING
VOORGERECHT
Een duo van 2 soepen uit ons winter assortiment geserveerd met gezouten roomboter en bourgondisch brood
HOOFDGERECHT
Met onder andere:
- Wisselende stamppotjes
- Moeders ovenschotel (gehakt – spekjes – zuurkool – ananas – puree)
- Rodekool op schoonmoederswijze (rodekool – appel – kaneel – honing)
- Mousseline (luchtige puree van aardappel en roomboter)
- kleine gehaktballetjes in braadjus
- Rookworst in jus (uit eigen worstmakerij van Hans Adriaans)
- Kippendijtjes (gegrilde filet van kippendij met een saus van gebakken ui)
- Appelcompote
- Gestoofde peer in rode wijn
- Salade van appel-walnoten-bleekselderij-knoL
Dit buffet wordt geserveerd in de maanden december, januari en februari. Wanneer je dieetwensen of een voedselallergie hebt, vragen we je dit vooraf te vermelden bij jouw reservering.