Programma

Onze vriend maakte ’40 Years of Fleetwood Mac Rumours’ mee

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor u bekijken, zodat u vooraf een goede indruk krijgt waar u heen gaat. Deze keer was het de beurt aan Ans Boelens die voor u een kijkje nam bij de voorstelling van ’40 Years of Fleetwoord Mac Rumours’ van PURE 99. 

De LP/CD Rumours van Fleetwood Mac is legendarisch en van alle tijden! Het publiek in Gemert wat bij de Eendracht naar PURE 99 komt kijken ook.

Er zitten mensen in de zaal die de jaren 70 bewust hebben meegemaakt maar ook jongeren. Als de band begint te spelen zit de sfeer er meteen in, een feest van herkenning. Tussen de liedjes door vertellen ze over het wel en wee van de bandleden en hoe veel gebeurtenissen in de songteksten verwerkt zijn. Je zou er naast muziek ook een soap over kunnen schrijven.

Een heerlijke avond waarin ook andere artiesten uit de jaren 70  voorbij komen, van Linda Ronstadt tot Paul Simon. De band bestaat uit 3 gitaristen, een drummer en een zangeres, enthousiaste vakmensen die een fijne sfeer weten te creëren. Het decor met de typische jaren 70 schemerlampen en bijpassend vloerkleed draagt daar zeker aan bij. Die inrichting is overigens weer helemaal hip! Net als de muziek van Fleetwood Mac: van alle tijden……

Zaterdag 2 december bij De Hofnar: écht een aanrader.

Ans Boelens