wo
1 Jul

POP-UP voorstelling

Natuurlijk Leren, da’s Were Di Drie
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgWegens succes terug in De Hofnar!
Theater De Hofnar daagt culturele initiatieven (groepen én individuen) uit Valkenswaard uit om op 1 juli 2020 De Hofnar over te nemen. Ja je leest het goed, De Hofnar staat kosteloos beschikbaar voor jouw droomshow. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor de show en wij faciliteren de rest. Niets is te gek. Van een musical met jou in de hoofdrol, een miss-Valkenswaard-verkiezing, je eigen stand-up comedy show, een CD release tot een dansvoorstelling, alles mag en jij mag het zeggen.

Were Di Drie neemt Theater De Hofnar voor 1 dag over
Natuurlijk Leren, da’s Were Di Drie.
Natuurlijk leren wij maar dat gaat bij WD3 net een beetje anders dan op andere plekken in de school. En dat willen we laten zien! Met Wd1z. Zo heet onze groep, geen klas maar een groep van 60 jongens en meiden van rond de 13. We werken samen, overleggen, kiezen onderwerpen, ondernemen, ontdekken en proberen dingen uit. Dat gaat vaak goed en soms ook niet, daar leren we dan natuurlijk van. Aan het einde van ons eerste schooljaar gaan we samen het theater in om dat te vieren!

#zinin #komkijken #sgweredi #weredigottalent #wd3 #brugklas #vertraagdeweek #toekomstinuitvoering #onderconstructie #wij#nemendehofnar #voor1dagover
 
Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

 
Genre:
Show
Datum:
Woensdag
1 Jul
Aanvang:
19:00 uur
Genre:
Show
Datum:
Woensdag
1 Jul
Aanvang:
19:00 uur
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 10.00 – 17.00 uur (alleen telefonisch)

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.