za
4 Jul

Elke Vierveijzer & Michiel Wetzer

Speciaal zomerconcert
De Hofnar is weer open!
In verband met de coronamaatregelen zijn er een aantal instructies waar we je graag alvast van op de hoogte brengen. Klik hier voor alle instructies. Onderstaand een paar praktische zaken voordat je kaartjes bestelt:
  • Je kunt alleen online kaartjes kopen tot 2 uur voor aanvang van de voorstelling.
  • Je mag met max. 2 personen (of 4 uit eenzelfde huishouden) naar de voorstelling.
  • Als je 2 of meer kaartjes in 1 bestelling koopt, gaan we er vanuit dat je naast elkaar wilt zitten.
  • Je kunt geen zitplaats kiezen, er wordt door een medewerker van De Hofnar een plaats aan je toegewezen.
  • Bij binnenkomst kun je drinken bestellen en met pin of contactloos afrekenen (niet contant). Je drankjes staan dan in de theaterzaal voor je klaar.
  • We hopen op je begrip, vooral als het even niet gaat zoals je gewend bent. We doen het samen.
Over dit speciale zomerconcert
Je kunt haar kennen van haar ode aan Maarten van Roozendaal of haar theaterconcert ‘Zonder Genade’ die ze beide eerder in De Hofnar bracht. Van haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. Of misschien ken je haar wel helemaal niet. Dat wordt dan eens tijd.

In dit speciale zomer theaterconcert brengt Elke Vierveijzer haar mooiste liedjes en natuurlijk wordt ze muzikaal ondersteund door de Valkenswaardse Michiel Wetzer.

De pers over Elke Vierveijzer:
“Een prachtige stem, een aantal briljante hoogtepunten en bijtende noodzaak. Elke Vierveijzer laat in het liedprogramma Zonder Genade zien dat ze een grote toekomst tegemoet gaat.” - Theaterkrant ★★★

“Vierveijzer is een veelbelovend zangeres met een heldere, krachtige stem. Samen met pianist Michiel Wetzer staat ze met beide benen in de Nederlandse kleinkunsttraditie, met verhalende liederen die soms doen denken aan Maarten van Roozendaal.” - Volkskrant ★★★

“Elke Vierveijzer geeft in ‘Om te janken zo mooi’ de liedjes van Van Roozendaal echt een eigen kleur.” - Theaterkrant ★★★★

“Vluchtgedrag is haar vreemd. Ze bewaart Red mij niet tot de finale en weet de onbenaderbare Van Roozendaal dichtbij te brengen, met de belofte van een eigen signatuur in de naaste toekomst.” - Noord Hollands Dagblad ★★★★
Genre:
Muziek
Datum:
Zaterdag
4 Jul
Aanvang:
20:00 uur
Eindtijd:
21:15 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 12,50
Genre:
Muziek
Datum:
Zaterdag
4 Jul
Aanvang:
20:00 uur
Eindtijd:
21:15 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 12,50

Anderen bekeken ook

The Wieners
The Wieners
Best Off
zo 26-07-2020
Chelsea & Neil Foreman
Chelsea & Neil Foreman
Net ff iets anders
zo 23-08-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gelosten i.v.m. zomervakantie
Vanaf maandag 24 augustus elke werkdag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.