za
29 Aug

Stephen Bell Comedy

Try-Out Comedy Night
De Hofnar is weer open!
In verband met de coronamaatregelen zijn er een aantal instructies waar we je graag alvast van op de hoogte brengen. Klik hier voor alle instructies. Onderstaand een paar praktische zaken voordat je kaartjes bestelt:
  • Je kunt alleen online kaartjes kopen tot 2 uur voor aanvang van de voorstelling.
  • Je mag met max. 2 personen (of 4 uit eenzelfde huishouden) naar de voorstelling.
  • Als je 2 of meer kaartjes in 1 bestelling koopt, gaan we er vanuit dat je naast elkaar wilt zitten.
  • Je kunt geen zitplaats kiezen, er wordt door een medewerker van De Hofnar een plaats aan je toegewezen.
  • Bij binnenkomst kun je drinken bestellen en met pin of contactloos afrekenen (niet contant). Je drankjes staan dan in de theaterzaal voor je klaar.
  • We hopen op je begrip, vooral als het even niet gaat zoals je gewend bent. We doen het samen.
Over deze Try-Out Comedy Night
De Try-Out Comedy Night, waarbij drie talentvolle cabaretiers of stand-up comedians nieuw materiaal gaan uitproberen. Organisator Stephen Bell organiseert door het hele land succesvolle comedyavonden en brengt dit concept ook naar Valkenswaard. Ontdek hier nieuw comedytalent of zie ervaren comedians nieuwe grappen uittesten. Het zal op het scherpst van de snede zijn dus zet je schrap voor een avondje lachen, gieren, brullen! De line-up vind je hieronder.

Stephen Bell is zelf comedian en heeft afgelopen jaar in een uitverkochte Paradiso gestaan. Deze avond staat hij als host op het podium.

Line-up
Bram Martens
Eindhovenaar Bram Martens brengt herkenbare onderwerpen vol energie en enthousiasme. Met rake grappen en hilarische observaties neemt hij elk publiek mee in zijn middelmatige leventje. Sinds 2011 bespeelt deze sympathieke laatbloeier de landelijke comedypodia met zijn stand-up Bramedy. In 2014 stond Bram in de halve finale van de prestigieuze Culture Comedy Award en in 2016 behaalde hij de 2e plaats bij de Delft Talent Award.

Meeuw Roovers
Meeuw studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In datzelfde jaar stond hij samen met Robert in de finale van het Groninger Studenten Cabaretfestival en wonnen samen het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Meeuw Roovers en Robert van Leeuwen vormden samen het cabaretduo Roovers & van Leeuwen. Nu gaat Meeuw Rovers solo verder!

Thjum Arts
Als Thjum het podium opkomt,
gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk. Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival 2018 en haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020.

Fabian Franciscus
Fabian zijn eerste voorstelling ‘Vlafeest’ was na de try-out fase vrijwel de gehele tour uitverkocht. Meermaals ging hij viraal met stukjes uit zijn voorstelling en was o.a. te gast bij DWDD Heimwee: Kopspijkers, Radio 538, Spijkers met Koppen (NPO Radio 2) en Na Het Nieuws. Daarnaast speelde hij zowel op Zwarte Cross als op Lowlands.

 
Genre:
Cabaret
Datum:
Zaterdag
29 Aug
Aanvang:
20:15 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 10,-
Genre:
Cabaret
Datum:
Zaterdag
29 Aug
Aanvang:
20:15 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 10,-
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.