Programma

Meest gastvrije theater van Nederland 2018 - woe 22-08-2018 | 12.00 uur

U stemt toch ook?

Is Theater De Hofnar voor u het meest gastvrije theater?
Het is weer zover, de derde editie van de verkiezing 'Meest gastvrije theater 2018'! Deze zomer stemmen de leden van de ANWB welk theater zij het meest gastvrij vinden. De ANWB heeft aan de hand van een onderzoek onder de leden, een aantal criteria opgesteld waaraan een gastvrij theater moet voldoen. Deze criteria zijn: aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het theater, prijsniveau, sfeer en uitstraling, zitcomfort en zicht op het podium. Het theater met de beste beoordeling wint de titel 'Meest gastvrije theater 2018'.

Er worden prijzen uitgedeeld in vier categoriën:

 - Grote steden (meer dan 200.000 inwoners)
 - Grote gemeenten (100.000 tot 200.000)
 - Middelgrote gemeenten (50.000 tot 100.000)
 - Kleine gemeenten (tot 50.000)

Theater De Hofnar valt in de categorie ‘Kleine gemeenten’.
 

U stemt toch ook?
Wij hopen natuurlijk dat u uw stem aan ons geeft. Stemmen op Theater De Hofnar kunt u hier direct doen, dit kan tot en met 22 augustus.
Bij het uitbrengen van een stem maakt u ook nog eens kans op VIP tickets voor de musical Mamma Mia in het Beatrix Theater Utrecht.

Alvast ontzettend bedankt!

Mieke van Wijk - 18-06-18

Geweldig gastvrij theater, vriendelijk personeel, zeer meedenkend in organiseren in het theater de Hofnar. Ook de vrienden van de Hofnar zijn welwillend en gastvrij. Top vrijwilligers zowel bij de garderobe en entree zaal en ontvangst voor de voorstelling.

joke en ruud - 22-05-18

intiem & gezellig theater met vriendelijke medewerkers die jou het gevoel geven een échte gast te zijn. Hun Rabo café is top, net als de stichting “vriensen van de Hofnar”. Goed dat zij “ringleiding-ontvangst hebben en faciliteren!

E.Vogels Driessen - 18-05-18

Geweldig theater. Gastvrij, prima programma, meedenkend, ook voor alleenstaande

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden