Programma

Benefietvoorstelling MamaMetMS - zat 07-07-2018 | 20.15 uur

Rob Scheepers, Berry Knapen e.a.
Geweest
Op zaterdag 7 juli staat De Hofnar in het teken van de strijd tegen de ongeneeslijke ziekte Multiple Sclerose (MS) met een speciale benefietvoorstelling ten bate van Stichting MamaMetMS!
 
Steun Stichting MamaMetMS
Tanja Berkx, woonachtig in ons eigen Valkenswaard, heeft sinds 2014 MS en de tijd begint voor haar te tikken. Ze heeft een stamceltransplantatie in het buitenland nodig. Deze benefietavond is georganiseerd om Stichting Mama met MS te helpen haar doel te bereiken en voor Tanja Berkx een stamceltransplantatie mogelijk te maken.
 
Een bijzondere line-up van artiesten zal gaan optreden deze avond:
(in willekeurige volgorde)
- Rob Scheepers
- Berry Knapen
- The Quagmire
- Jacques Marsmans en band
 
Naast deze optredens kunt u ook bieden op mooie kunststukken en bijzondere items tijdens de veiling en meedingen naar prijzen in de loterij. De volledige opbrengst komt ten goede aan de inzamelingsactie voor Tanja.
 
De presentatie van deze benefietavond is in handen van Robert Mertens en Jacques van Gerven.
 
www.mamametms.nl
 
Joke Verbeek - 10-07-18

Het optreden van Rob Scheepers was helaas veel te kort

Harry Hendriks - 08-07-18

Beste mensen wij hebben genoten van de benefietvoorstelling van Mamma met MS Helaas vonden wij het optreden van Rob Schepers heel erg kort. Wij dachten dat Rob Schepers gepikeerd was omdat hij te lang heeft moeten wachten. Wij vonden de pauze te lang, omdat de groep in de pauze te lang heeft gerepeteerd en het optreden van deze groep ook wat te lang was, waardoor Rob Schepers moest wachten. N.o.m. was ook de verkoop van de kavels iets te lang, maar dit was voor het goede doel. Hopelijk heeft de stichting haar doel bereikt. m.vr.gr. Harry Hendriks

Theuns - 08-07-18

Het was een fijne avond en ik hoop vooral, dat deze voor Tanja haal doel een heel stuk dichterbij heeft gebracht. Ik wens haar veel succes

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden