Programma

Theaterseizoen 2018-2019 - zat 28-04-2018 | 20.00 uur

Bestel nu uw kaarten
De kaartverkoop voor seizoen 2018-2019 is vanaf vandaag officieel gestart!
De nieuwe seizoensbrochure ligt vandaag, zaterdag 28 april, bij iedereen op de mat die het afgelopen seizoen een voorstelling heeft bezocht in Theater De Hofnar en waarvan wij de juiste adresgegevens hebben. Tevens kunt u vanaf dit moment kaartjes bestellen voor de voorstelling(en) waar u graag heen wilt!

Misschien heeft u het splinternieuwe programma van Theater De Hofnar al op uw gemak bekeken op www.hofnar.nl? Of heeft u al ontspannen onderuitgezakt op de bank door de brochure gebladerd? Het zou dan zo maar kunnen dat u al enkele voorstellingen voorbij heeft zien komen die u niet wilt missen of waar u graag de beste plaatsen voor wilt hebben.

Bestellen voorstellingskaartjes
Vrienden van De Hofnar en Hofnarpashouders
Bent u Vriend van De Hofnar of Hofnarpashouder? Dan heeft u voorrang op het reserveren van kaarten voor de voorstellingen van het nieuwe seizoen. Uw reservering(en) worden als eerste verwerkt. De voorstellingskaarten kunnen gereserveerd worden vanaf

- Woensdag 18 april: Vrienden van De Hofnar
- Zaterdag 21 april: Hofnarpashouders

Overige gasten
Overige gasten kunnen vanaf vandaag, zaterdag 28 april, hun kaarten bestellen!

Kunt u niet wachten om kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen? Word dan Vriend van De Hofnar of Hofnarpashouder. Geef dit meteen door bij het reserveren of bestellen van uw kaarten en geniet mee van de vele voordelen! Of klik hier om Vriend of Hofnarpashouder te worden waarna u de kaartjes voor het nieuwe seizoen al kunt bestellen.

Bestellen van kaartjes kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u - 17.00 u, za 18.30 u – 20.30 u bij een voorstellingsavond of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar (040)2074020.

Tot dan in seizoen 2018-2019 bij Theater De Hofnar!
U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden