Programma

Opvliegers 4: Trossen Los! (try out) - vri 30-11-2018 | 20.15 uur

Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford
Oh yes it’s ladiesnight!
We beginnen vanavond al om 19.15 uur met verschillende leuke stands om lekker rond te neuzen.

Rian Gerritsen vervangt Antje Monteiro in Opvliegers 4
Rian Gerritsen (afgelopen maanden te zien in de hit-serie De Luizenmoeder) gaat vanaf december 2018 samen met Sandra Mattie, Joanne Telesford en Anouk van Nes in Opvliegers 4 – Trossen los op reis. Dit keer kiezen de vrouwen, allen in een fase waar ze het liever niet over willen hebben, maar waar onbedaarlijk om gelachen kan worden, voor een reis met een cruiseschip.

Trossen Los
Na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en in het hippe New York, kiezen vriendinnen Joke, Moniek, Shirley en Loes deze keer het ruime sop.
 
In verband met het 30-jarig jubileum van zangeres Lydia mogen de dames mee met een cruise op het prachtige schip ‘The Big Mermaid’.

Loes (Rian Gerritsen) speelt de zus van Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro). Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek (Sandra), Joke (Anouk) en Shirley (Joanne) tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden! Laat u onderdompelen in een wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins en beleef de nieuwe avonturen van Loes, Joke, Moniek en Shirley op hun zonnige cruise in ‘Opvliegers 4: Trossen Los!’

Follow

  Opvliegers   

www.rep.nu
U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
Ladies Night

Rondom een drietal zorgvuldig geselecteerde voorstellingen organiseren we Ladies Nights. Deze Ladies Nights starten een uur voor de voorstelling. De invulling van een Ladies Night blijft iedere keer een verrassing. De enige zekerheid is dat u, waarschijnlijk laat op de avond, met een leuke goodiebag naar huis gaat. Dit seizoen kunt u Ladies Nights meemaken bij de volgende voorstellingen:

  • ZAT 13 OKT  Guilty Pleasures powered by Powervrouwen (try out)
  • VRIJ 30 NOV Opvliegers 4: Trossen Los! (try out)
  • VRIJ 8 MRT    Vuile Huichelaar 6e - Morgen begint nu
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner
Kom dat proeven: Hans Adriaans in de keuken van Theater De Hofnar!
Kom in theaterseizoen 2018-2019 heerlijk bij ons dineren voorafgaand aan uw voorstelling. In samenwerking met het team van de Valkenswaardse Keurslager Hans Adriaans zullen we een toegankelijk, creatief, stijlvol en gevarieerd diner voor u op tafel zetten.