Programma

Bumba Show (1+) - zon 07-10-2018 | 14.00 uur

Bumba en het Magische Wonderboek
De liefste clown ter wereld komt terug naar het theater met de show ‘Bumba en het Magische Wonderboek’.  Daar wil jij met je kleine Bumba-fan vast bij zijn! Samen met Bumba en zijn vriendjes op avontuur, wat zeggen we: op een feestelijk avontuur!
 
Op de verjaardag van de tweeling Lars en Lies, worden ze verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Poppa de aap, Tumbi de olifant, Nanadu en baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van!
 
Na de voorstelling bouwen Lies en Lars een feestje en mogen de kindjes met Bumba op de foto!
 
Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling juist heel geschikt voor de allerkleinsten!  (1+)

Follow

  Studio 100       Studio100        studio100

www.Studio100.com/shows
Kindermenu
Na afloop van deze voorstelling bakt onze kok frietjes met een snack of een overheerlijke pizza margarita voor € 5,- p.p. Ouders kunnen voor maar € 2,- extra frietjes met twee snacks of een grote pizza margarita krijgen.
Kidzzz Club
De KidzzzClub van De Hofnar organiseert leuke activiteiten rond veel jeugdtheatervoorstellingen.
Je hoeft geen lid te zijn om mee te doen. Ga je naar een voorstelling dan krijg je van ons een e-mail waarin we je uitnodigen voor de KidzzzClubactiviteit. Je hoeft je dan alleen maar aan te melden. Alle activiteiten beginnen direct na de voorstelling en zijn gratis.