Programma

Schuld (try out) (12+) - don 04-10-2018 | 19.30 uur

Wieneke Remmers, Ridder van Kooten, Anne de Blok e.a.
Op een school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen enkele overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet in dezelfde klas en ze kennen elkaar amper. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: 'Jij bent de volgende!'.
Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…
 
Beleef Schuld nu live in De Hofnar als spannende thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland.
 
Voordat de voorstelling begint is er bij Schuld een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel's nieuwe boek!

Follow

Schuld Thrillermusical       schuldthrillermusical

www.schuldthrillermusical.nl
U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
Diner
Kom dat proeven: Hans Adriaans in de keuken van Theater De Hofnar!
Kom in theaterseizoen 2018-2019 heerlijk bij ons dineren voorafgaand aan uw voorstelling. In samenwerking met het team van de Valkenswaardse Keurslager Hans Adriaans zullen we een toegankelijk, creatief, stijlvol en gevarieerd diner voor u op tafel zetten.