Programma

En jij zei 'Hey', Groetjes van mij - woe 30-05-2018 | 20.15 uur

De eindexamens van de bekroonde muziektheateropleiding aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten worden normaal gesproken enkel aan school- en vakgenoten getoond. Dit jaar creëerden Sake en Kelly zélf de kans om naast hun eindexamen op Fontys hun afstudeervoorstelling in een grote zaal te spelen. Ze brengen dit jaar onder begeleiding van een professionele cast twee muziektheatervoorstellingen. Beiden voorstellingen gaan over het maken van keuzes. Welke weg kies je en wat voor gevolgen hebben die keuzes? Ontroerend, komisch, vernieuwend en met prachtige livemuziek!
 
Kelly (26) speelde eerder in Soldaat van Oranje – de Musical en Sake (21) speelde in de musical Titanic in regie van Paul Eenens (Fontys). En jij zei ‘Hey’ wordt geregisseerd door Daniël Cohen (RENT, Jesús Christ Superstar en In Bed Met Dietrich en Piaf)
en Groetjes van mij  wordt geregisseerd door Wieneke Kolpa-Remmers (The Sound of Music, Sonneveld en Hij gelooft in mij).

Met onder andere:
- Indrukwekkende muziek onder begeleiding van een 8 koppige live band!
- Een unieke musicalbeleving voor een zeer lage toegangsprijs
- Met Marleen van der Loo, bekend van o.a. Elisabeth, Ciske de rat en Love Story.
 
Bij deze voorstelling wordt om 19.30 uur een voorbespreking verzorgd. Deze voorbespreking is gratis toegankelijk. U dient wel te reserveren, dit kan online bij het reserveren van de kaarten of telefonisch via 040-2074020. 

Follow

   En jij zei 'Hey', Groetjes van mij 
U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.