Programma

Aloys Wetzer - zon 11-03-2018 | 20.15 uur

en dan weer verder
Geweest
CD presentatie in een theaterjasje

Aloys Wetzer schreef in de afgelopen 50 jaar talloze liedjes, melodiën en arrangementen. Op zijn nieuwe cd biedt Aloys de gelegenheid om even stil te staan en te luisteren naar een aantal juweeltjes die hij componeerde.
Maar Aloys zelf gaat al verder. Op naar de volgende sleutels, muzieknoten, maatsoorten, mollen, kruisen, triolen, intervallen, tempi, en wat dies meer zei, die samen weer een aantal nieuwe, oorspronkelijke Aloys Wetzer composities zullen opleveren!

Entree voor de voorstelling is inclusief cd.

Vanavond bent u getuige van een theaterpresentatie van de nieuwe cd van Aloys Wetzer, met medewerking van:
Kelly van den Boogaard, Merel Brusselers, Erwin Botteram, Jacques van Gerven, Jan van Delft, Jolande Janssen, Karin Looijmans, Anne Wetzer, Joris Wetzer, Aloys Wetzer, Etienne Wetzer, Hanneke van Alphen, Frank van Daal, Gertie Groenen, John Groenen, André van den Eijnden, Angelique Baeten, Hellen Lohman.
Bert van Oerle - 19-03-18

Leuke avond met veel muziek. Heel interessant om de songs van een oude vriend te horen. We hebben genoten.

Henk Voets - 14-03-18

Erg genoten van de voorstelling met liedjes en sketches van vroeger en nu. En niet te vergeten de uitgereikte CD voor de herinneringen. Jammer dat de lyrics ontbreken.

Harrie van de Ven - 13-03-18

Prachtige voorstelling. Genoten. Was wel anders dan verwacht. Meer Sjawie-liedjes verwacht.

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.