Programma

Pimp je chocoladeletter - vri 01-12-2017 | 15.00 uur

i.s.m. De Ouwe Taart
Geweest
Vandaag verzorgt 'De Ouwe Taart' uit Eindhoven een leuke middag chocoladeletter versieren in het Rabobank Theatercafé van Theater De Hofnar, oftewel: Pimp je chocoladeletter!

Samen met de enthousiaste en ervaren taartenmakers uit Eindhoven ga je aan de slag met de chocoladeletter die je van ons krijgt. Op het eind ga je naar huis met een super mooie, gepersonaliseerde chocoladeletter die de Sinterklaasavond helemaal af zal maken!

Heb je een lactose intolerantie of koemelk allergie dan zijn de kosten €10,- p.p. U kunt dit aangeven in het betaalscherm. We nemen dan even contact met u op om te zorgen dat alles netjes met u wordt afgestemd.

De “enige echte” Ouwe Taart gebruikt alleen de allerbeste materialen en ingrediënten en laat je kennis maken met de lekkerste producten! Vanuit de basis tot aan het eindresultaat wordt alles zelf gemaakt en dit proef je uiteraard terug in het product. De eigenaresse heeft zelf diverse intoleranties en allergieën, en heeft hier haar specialisme in gemaakt. “De Ouwe Taart” heeft  alle certificaten in huis om allergenen vrij te mogen bakken, het pand is bovendien 100% nootvrij.
Alle taarten zijn halal en zonder varkensgelatine en van biologische oorsprong. Gezond en ook nog eens lekker.
 
U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden