Programma

Valkenswaardse Omroep Stichting - zon 15-10-2017 | 14.00 uur

30 jaar VOS Benefietmiddag
Geweest
VOS organiseert een spectaculaire benefietmiddag op 15 oktober.
De Valkenswaardse Omroep Stichting organiseert in het kader van het 30 jarig bestaan op zondag 15 oktober een benefietmiddag in Theater De Hofnar waarbij heel Valkenswaard en omstreken van harte welkom is. Sinds 1987 verzorgt de lokale omroep radio- en televisie-uitzendingen voor groot Valkenswaard. De omroep is daarmee van onschatbare waarde gebleken voor het culturele leven en de sociale cohesie in Valkenswaard. Om dit te vieren wordt de Benefietmiddag georganiseerd waarbij de opbrengsten geheel ten bate komen van de VOS. Het programma van zondag 15 oktober ziet er als volgt uit.

In het Rabobank Theatercafé zullen diverse artiesten van lokale bodem live optreden:

- Stan Rotteveel, de Frank Sinatra van het zuiden.
- Sherèna, met Nederlandstalig reportoire.
- Coen van Och en Hi Folks, luisterliedjes uit Valkenswaard
- GeeWizz, de feestelijke band.

In de theaterzaal zal een nieuw gemaakte film vertoont worden: “30 Jaar Valkenswaard in Beeld”. Een film die hoogtepunten en bijzondere gebeurtenissen laat zien uit het grote VOS TV archief. Een bijzonder tijdsbeeld met veel herkenbare personen en momenten in beeld.
Verder organiseert de VOS tijdens de benefietmiddag ook een grote loterij met vele prachtige prijzen, aangeboden door lokale ondernemers. Lotjes worden tijdens de middag verkocht.
Naast de live optredens wordt de muzikale omlijsting van de middag voorzien door de radio DJ’s van VOS. Het zal een gezellige muzikale middag worden waar u veel oud bekenden zal treffen en nieuwe contacten zal opdoen. Natuurlijk zijn ook de vrijwilligers van de lokale omroep aanwezig die herinneringen zullen ophalen en waarmee u van gedachten kunt wisselen.

De gehele opbrengst van de VOS Benefietmiddag is ten bate van de Valkenswaardse Omroep Stichting.
 
U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden