Programma

Benefietoptreden Jacques van Gerven - vri 08-09-2017 | 20.15 uur

150 jaar Nederlandse Rode Kruis
Geweest
In 2017 bestaat het Nederlandse Rode Kruis 150 jaar.
Ter gelegenheid van dit jubileum biedt Jacques van Gerven, begeleid door Aloys Wetzer en Louis Baeten, een benefietvoorstelling aan in Theater De Hofnar in Valkenswaard van zijn theatershow “’t Keind in Mij”.
Jacques neemt ons mee terug naar de tijd van toen. Wij gaan mee naar “bijzondere gebeurtenissen” die ook hun stempel drukken op de tegenwoordige tijd. Een voorstelling met liedjes, verhalen en humor, soms gekenmerkt door een intens, ja, pijnlijk verlangen naar personen en dingen waarvan we hielden en houden in ons leven.

Thuisvoelen, geborgenheid, verbondenheid, schoonheid en verwondering.
Jacques en het Rode Kruis, samen in Theater De Hofnar waarvan de opbrengst geheel ten goede komt van het Rode Kruis, Brabant Zuidoost. Komt u ook?

De benefietvoorstelling kunt u ook bezoeken met een VIP-behandelig van het Nederlandse Rode Kruis. Klik hier voor meer informatie over de voorstelling met VIP Tickets.


 
Ineke - 10-09-17

geweldig!!

Marianne Köpp-Derksen - 09-09-17

Leuke voorstelling van ons plaatselijk talent

T. v.d. Bos - 09-09-17

prachtig optreden, Jacques brengt je terug naar de tijd van je jeugd.

Lian Verburg- van de Ven - 09-09-17

We hebben in totaal met z’n 6e enorm genoten van deze gezellige Brabantse verteller en zanger. Leuk wat Valkenswaardse politiek en wat landelijke zaken erbij. Echt een heel geslaagde avond gehad. Graag dit ook doorgeven aan Jacques zelf! We hadden alleen meer aandacht voor of na de voorstelling verwacht over het 150 jaar Rode Kruis…….

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden