Programma

Jörgen Raymann - vri 18-05-2018 | 20.15 uur

Zo Kan Het Ook 2.0
Raymann gaat in reprise maar niet heus.
Vandaar de titel: Zo kan het ook 2.0.

Hij brengt de geüpdatete versie van zijn succesvolle tour: Zo kan het ook. Raymann heeft Abraham gezien en gooit het roer om. Geen verkleedpartijen en melige liedjes, maar volwassen humor met een boodschap. Hij relativeert zichzelf meer dan ooit tevoren en daagt zijn publiek uit dat ook te doen. Vroeger was het niet beter, maar de toekomst zou wel slechter kunnen zijn.
 
“Eindelijk eens relaxed lachen om racisme.” – Catherine Keyl
 
“Jouw conference stond bol van originele en actuele onderwerpen en de interactie met de gitarist was hilarisch.” – André van Duin
 
“Raymann heeft er een pakkende vorm voor gevonden en een titel die de lading compleet dekt: Zo kan het ook.” – Jacques D’Ancona (Dagblad van het Noorden)

Follow
   jorgenraymann        jorgenraymann

www.jorgenraymann.com
 
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.