Programma

Rob Scheepers - zat 12-05-2018 | 20.15 uur

Kom maar op (try out)
Geweest
Rob Scheepers won de Padoem Patsss Oneliner Extravaganza in Toomler, mocht aanschuiven bij DWDD en Jinek, kreeg een wekelijkse radiocolumn en werd een van de steunpilaren van het tv-programma Padoem Patsss. En dat terwijl zijn nieuwjaarsconferences in het zuiden van het land avond na avond uitverkocht raakten én hij met zijn debuutshow ‘Schroot’ met veel succes ook boven de grote rivieren debuteerde.
 
Na deze wonderlijke wending realiseert de cabaretier uit Sterksel (NB) zich dat het tweede deel van zijn leven is begonnen. Radio, televisie en theaters ver buiten de Brabantse grenzen bespeelt hij inmiddels met veel plezier en succes. In zijn tweede show vertelt Rob aan de hand van scherpe, herkenbare en humoristische anekdotes over alledaagse situaties en de verrassingen die zomaar kunnen opduiken. Of Rob daar klaar voor is? ‘Kom maar op!’

Follow
   Rob Scheepers        RobScheepers         scheepers.rob

www.robscheepers.com
Ine - 14-05-18

Rob was weer super! We hebben echt heerlijk gelachen en genoten van veel herkenbare situaties. Al zijn shows gezien en volgende keer komen we graag weer. Groetjes van Willem en Ine

bert - 14-05-18

wederom een geweldig optrede van Rob Scheepers gehad, hij is gewoon goed!!

Mies - 14-05-18

Rob het was wéér een heerlijke avond. Voor herhaling vatbaar

Leny - 14-05-18

Het was een hele leuke avond. Gelachen en genoten

Ingrid - 14-05-18

Sinds lange tijd niet zo gelachen! Topavond gehad!

Ine - 14-05-18

Goede show, lekker gewoon, herkenbaar, veel gelachen.

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.