Programma

Stefano Keizers - zat 05-05-2018 | 20.15 uur

Erg Heel
Tijdens het Amsterdams Kleinkunstfestival liet deze jonge cabaretier complete zalen in verwarring achter en sleepte hij de Wim Sonneveldprijs in de wacht. Nu staat hij in de theaters met zijn eerste avondvullende show, die de gemoederen nog meer zal beroeren. Stefano Keizers ontregelt. In het tv-programma De Slimste Mens ontpopte hij zich tot een wolf in clownskleren en schopte hij het tot de finale.
Maar wie is Stefano Keizers? Waar komt hij vandaan? Wat deed hij in een vorig leven? Ieder antwoord levert nieuwe vragen op. Met een brede grijns danst Keizers over alle grenzen heen. Hij charmeert zijn publiek als een ware entertainer, maar wees gewaarschuwd; in Erg Heel is alles misschien mogelijk, maar niets wat het lijkt.

Erg Heel is het meest indrukwekkende cabaretdebuut in jaren en een van de beste voorstellingen van dit seizoen.
* * * * *  NRC

‘Meesterlijk anti-cabaret.’
‘Wie wat wil meemaken, spoedt zich naar het theater’
Trouw

Wat een mafketel.
de Volkskrant

Ongekend radicaal
* * * *  Theaterkrant

Een saboteur als Keizers kan in het theater niet genoeg worden gekoesterd
AD

Follow
www.stefanokeizers.nl


TOPTALENT
Grijp nu uw kans, want in De Hofnar is aanstormend toptalent te zien. Maak het mee tijdens de vier speciaal geselecteerde TOPTALENT-voorstellingen, allemaal met een Hofnar kwaliteitsstempel. En wanneer u ze alle 4 boekt betaalt u slechts een tientje per voorstelling!
DON 28 SEP  Anne Neuteboom
WOE 1 NOV    RUNDFUNK
DON 15 MRT  Steven Brunswijk
ZAT 5 MEI        Stefano Keizers
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!