Programma

Dolf Jansen en The LSB Experience - zat 21-04-2018 | 20.15 uur

The Story of the Troubadour
Geweest
Met Dolf Jansen
The LSB Experience, vijf muzikanten die alle podia van Nederland van dichtbij hebben gezien en bespeeld, vijf mannen met een groot kloppend hart voor de muziek van the Westcoast. En precies daarom nemen ze U mee naar the Troubadour.
The Troubadour is een van de meest beroemde music clubs van Amerika, West-Hollywood, LA, California. Je voelt de zon al, je ruikt de oceaan, de gitaren worden gestemd, de neuzen bepoederd, de drummer tikt af…
Veel van LSB’s muziekhelden startten hun muzikale carrière in the Troubadour: Jackson Browne, The Eagles, James Taylor, The Byrds, Crosby, Stills & Nash. Joni speelde er, Springsteen, Carole King, Lennon, Neil Young… In The Story of the Troubadour hoort u de mooiste liedjes van deze helden, en hoort u van Dolf Jansen het verhaal van de club, van Doug Weston, flamboyant oprichter en eigenaar van the Troubadour, van wurgcontracten, seks en hier en daar een beetje drugs. Soms. Al jaren speelt LSB Experience deze muziek, nu is het tijd voor de definitieve tribute to The Troubadour... The Story of the Troubadour: prachtige liedjes, mooie verhalen en hier en daar een stapel onnodige grappen.

“ Meestal zijn de bezoekers van  ons theater vrij stug, nu waren ze er vanaf de eerste minuut  bij ,  2 uur lang helemaal los ! "
Een theatermedewerker

“Heb een topavond gehad! Supermuzikaal, hilarisch, ontroerend, stand up- en nog veel meer totaaltheater!”
Een theaterbezoeker

“Genoten van mooie muziek, goed uitgevoerd en een speelse combinatie met Dolf Jansen. Bedankt voor de leuke avond. Een aanrader !!”
Een theaterbezoeker

Follow
   The LSB Experience        LSBExperience    

www.thelsbexperience.com
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!