Programma

Jochen Otten - zat 14-04-2018 | 20.15 uur

Troosten
Geweest
Sluipschutter Jochen Otten komt u troosten
 
troos·ten (troostte, heeft getroost)
1 Iets doen of zeggen waardoor iemands verdriet wat minder wordt.
= opbeuren
 
Ondanks zijn gebrek aan moederinstinct en het grote, diepe gat in zijn empathisch vermogen zult u zich getroost weten door Jochens spervuur aan rake grappen in dit prachtige, persoonlijke verhaal.
 
Jochen Otten kennen we van het succesvolle sketch-programma Sluipschutters. Goed voor meer dan 60 miljoen (!) views op YouTube. Anderen kennen hem als Meester Hank uit de serie Mees Kees.
Jochen is lid van het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain.
Hij schreef voor programma’s als Dit was het Nieuws en Spijkers met Koppen en is steeds vaker als acteur te zien in films en series (Belladonna’s, Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg, Mees Kees, Fenix). 

''IJzersterk stand-up over keiharde emotie.''
* * * * Theaterkrant.nl
Ineke - 16-04-18

Was een leuke voorstelling, maar hij was vaak niet duidelijk te verstaan; dit was vooral als hij rustig iets vertelde, dan sprak hij te zachtjes.

Joh H.F. Roijers - 15-04-18

Een kwalitatief mooie voorstelling met veel diepte die meer bezoekers waard is. Top!!!

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.