Programma

Ernst Daniël Smid & Bartho Braat - zat 17-03-2018 | 20.15 uur

'n Zomer Zonder Vrouw... in Grou
Geweest
’n Zomer Zonder Vrouw… in Grou is het verhaal van twee echtparen die elk jaar samen op vakantie naar Friesland gaan. Wanneer beide echtgenotes komen te overlijden, één door kanker en de ander wegens een ongeval, besluiten de mannen de jaarlijkse vakantie toch doorgang te laten vinden. Alhoewel beiden qua karakter lijnrecht tegenover elkaar staan, brengt deze vakantie ze dichter tot elkaar en zetten ze met droge humor en een groot relativeringsvermogen de eerste stap om de dood van hun geliefden een plek te geven.
 
Ik wil er niet aan wennen en aanschouwen hoe de tijd het wint. Het leven gaat wel door, maar even zonder mij.
 
Voor het eerst slaan acteur Bartho Braat en zanger Ernst Daniël Smid de handen ineen in een komedie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Dat de mannen een bijzondere chemie en gezamenlijke humor en met elkaar hebben, bleek al snel uit hun samenwerking bij filmopnamen over ditzelfde onderwerp. Daar ontstond dan ook het idee om dit gegeven in het theater tot een komisch te vervolmaken.
’n Zomer Zonder Vrouw… in Grou wordt dan ook een bijzondere voorstelling waarin aanstekelijke humor, levenservaring en een groot relativeringsvermogen tot elkaar worden gesmeed.
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.