Programma

The Simon & Garfunkel Story - zat 10-03-2018 | 20.15 uur

Van The Sound of Silence tot Central Park
Geweest
Het fascinerende concert ‘The Simon & Garfunkel Story’ vertelt het meeslepende verhaal over twee schoolvrienden uit New York die uitgroeien tot het meest succesvolle duo aller tijden. Met hun stemmen, hun uiterlijk en hun kleding halen ze het beroemde tweetal verbluffend dichtbij.
Bij dit eerbetoon brengt het duo met een live band wereldhits als ‘Mrs. Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Cecilia’, ‘The Boxer’ en ‘The Sound Of Silence’. Met de muziek als leidraad vertellen de zangers over de achtergronden die Simon en Garfunkel vormden, over hun samenwerking, over hun dramatische breuk en hun solocarrières. Het komt tot een hoogtepunt met een indringend eerbetoon aan het Central Park reünieconcert uit 1981.

‘The Simon & Garfunkel Story’ trok al volle zalen in Azië en heel Europa. Het leverde Charles Blyth (Art Garfunkel) en Philip Murray Warson (Paul Simon) lovende recensies op. Met hun stemmen, hun uiterlijk en hun kleding halen ze het beroemde tweetal verbluffend dichtbij. ,,We kenden het werk van Simon & Garfunkel vooral van de platen van onze ouders’’, vertelt Charles Blyth. ,,Maar toen we ons in het duo verdiepten, ontdekten we pas dat ze nog veel meer prachtige liedjes hebben gemaakt. Het is een feest om die gouden herinneringen met het publiek te delen.’’

Follow
   Wereldtheater | Simon and Garfunkel Story       wereldtheater | thesandgstory       wereldtheater

www.wereldtheater.com
www.thesimonandgarfunkelstory.com
 
Patrick - 17-03-18

Een hele mooie avond gehad. Muziek stond in mijn ogen (oren) niet te hard. Maar smaken verschillen. Voor herhaling vatbaar! Dankjewel!

Susanne Peeters en Gerrie van Soerland - 14-03-18

Erg leuke avond met een duo dat geweldig knap Simon en Garfunkel neerzette en mooi zong. Wat jammer dat de muziek vaak veel te hard stond en de galm irritant was.

Joke & Ruud - 12-03-18

…Totdat we “ontdekten” dat het een Engels gezelschap was. Wat kunnen zij muziek maken en kunnen “die 2” zingen zeg! Ogen dicht en je zou zeggen dat ze het waren; dat ze er een beetje op leken was mooi meegenomen. We hadden een fantastische avond! Mooi als je merkt dat de artiesten er zelf ook zoveel plezier aan hebben!

Marieke van der Laak - 12-03-18

Sprankelende voorstelling. Goed neergezet door dit duo.

Hilde - 12-03-18

Geweldige avond. Genoten!!!! Alleen jammer van het rookgordijn omdat dan de beelden op de achtergrond niet te zien waren. Diner op de planken is een aanrader, heel smakelijk. Alleen was dit het donkerste tafeltje en kon ik niet zien wat ik eet. Wat niet fijn was.

Else - 12-03-18

Was een fantastische avond. Erg genoten. Helemaal uitverkocht. Geeft toch speciale sfeer. En …. in die hectiek zaten wij gezellig aan een gereserveerd tafeltje van tHofgezelschap. Na afloop nog wat nagepraat. Wat een goede service.

Scheelen - Spelters - 12-03-18

We hebben enorm genoten van de voorstelling. De Hofnar is een prachtige zaal. We werden door de medewerkers warm en goed ontvangen en wegwijs gemaakt. We bestelden een glas witte wijn, die we beiden helaas niet lekker vonden. We hebben ons glas zelfs niet volledig leeg gedronken.

Will Verburg - 12-03-18

Graag wil (wij) het volgende aan u laten weten. Wij hebben met 6 personen de voorstelling bezocht. De artiesten waren voortreffelijk. Alleen het geluid was vooral voor de pauze erg slecht. Het geluid was veel te hard en galm veel te sterk. Dit zelfde signaal ving ik ook op om mij heen en hoorde ik in de pauze. Dit deed veel afbreuk aan de muziek. Ik weet niet of de tweede rij op het balkon hier nog een rol bij speelt. Jammer! Groet, Will Verbutg

Susan - 12-03-18

Het was top! Wat een prachtige voorstelling. Samen met mijn moeder een ‘trip down memory lane’.

Tina - 12-03-18

we hebben genoten van de muziek en optreden, voelden ons weer jong . slechts een nadeel, omdat we op de tweede rij zaten, had ik last van de lichten , als die over de vloer van het podium schenen. Die schenen dan precies in je gezicht. gelukkig waren die niet zo vaak aan.

Lidy penders - 12-03-18

Weer zo’n topper! Geweldig! Heel erg genoten!

Tian - 12-03-18

I’ve been fortunate to have been able to work in the entertainment industry in South Africa and part take in theater productions since a very young age. I’ve seen hundreds of plays, musicals and international tours. I will fondly remember this show for the rest of my life… Simply put, the cast portrayed and told the true story of the fathers of Folk Rock in the US. Not only a great story and awesome production, but, an array of unmistakable talent!! I can continue to rave for 5000 words more, but I fear I would not do it justice. It truly was a superbly produced and well executed tribute!! A big thanks to “De Hofnar” – keep these coming!!! We will be back! Bravo!

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.