Programma

In de Vlaamsche Pot (try out) - din 20-02-2018 | 20.15 uur

Arijan van Bavel, Bas Muijs e.a.
Geweest
Hit-serie ‘In de Vlaamsche Pot’ maakt theaterdebuut!
Twintig jaar na de laatste aflevering van ‘In de Vlaamsche Pot’ brengt Theater van de Klucht een theaterversie van deze hilarische hit-serie. Haye van der Heijden is net als destijds verantwoordelijk voor het script van deze theaterversie.

Maak opnieuw kennis met de gebeurtenissen in restaurant ‘In de Vlaamsche Pot’ van de hysterische eigenaar Karel (Bas Muijs) en zijn partner en chef-kok Luciën (Onno Innemee). Andere hoofdpersonages zijn de altijd op geld beluste Frits (Arijan van Bavel) en zijn grote liefde Dirkje (Bettina Holwerda), die niet altijd op even subtiele wijze laat merken dat ze niet van de avances van Frits gediend is. Alles lijkt rustig zijn gang te gaan, totdat een oude kennis (gespeeld door Sabine Beens)  van Luciën langskomt … En van wie is trouwens die geheimzinnige reservering in de agenda?

Follow
   Theater van de Klucht    

www.theatervandeklucht.nl


 
Joke en Ruud - 27-02-18

Onbedaarlijk gelachen! Wat een leuk voorstelling met publiek-interactie. Erg leuk! Volgende keer komen we beslist weer naar dit geweldige gezelschap!

maria - 26-02-18

Geweldig, wat een leuke voorstelling! Volgend jaar Medisch Centrum west? Wij zijn erbij.

Mark - 26-02-18

Echt een héél leuke voorstelling, kwalitatief zeer goede cast en leuke (niet flauwe) humor! Ook voor de Hofnar weer een pluim, alles is er perfect geregeld; zelfs geen wachtrijen voor een drankje in de pauze ondanks de drukte!!

Toos de Bont - 26-02-18

Verrassende voorstelling. We hebben de vorige uitvoering gezien, dit was echt heel anders. Er werd goed geacteerd. Ook de manier van het betrekken van het publiek bij de voorstelling was erg goed. Echt gelachen.

Lidy - 21-02-18

Hilarisch!!! Kan niet wachten tot volgend jaar!

Tosca rotteveel - 21-02-18

Het was erg leuk veel gelachen.

Gerdy - 21-02-18

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.