Programma

ROEM - vri 02-02-2018 | 20.15 uur

Victor Reinier en Renée Soutendijk
Geweest
Wat als de televisieheld van zijn voetstuk valt?
 Ger Thijs, een van de belangrijkste toneelauteurs van ons land en onder meer bekend van het prachtige ‘De Kus’, schreef speciaal voor steracteurs Victor Reinier en Renée Soutendijk een treffend toneelstuk. ‘Roem’ voert ons mee naar de wereld van de BN’ers. Wat doet bekendheid met iemands karakter? En wat gebeurt er als de held van zijn voetstuk valt?

Als het personage van een acteur (Victor Reinier) uit een politieserie geschreven wordt, stort zijn wereld in. Decennialang was hij de held met wie iedereen gezien wilde worden. De fans stonden in de rij voor zijn handtekening of foto. Zijn ontslag maakt daar een bruut einde aan en hij gaat wanhopig op zoek naar psychische hulp. De behandelend psychiater (Renée Soutendijk) doet haar uiterste best de relatie zakelijk te houden, maar gaandeweg de sessies groeit de band tussen patiënt en behandelaar.
Lidy, Joke en Ruud - 07-02-18

dank aan 10 jaar Vriend van de Hofnar. René en Victor speelden een verrukkelijk en vooral verrassend stuk waarin we nu en dan ook eens flink konden lachen. Lekker avondje uit gehad! Zeker 4 sterren!

Ria Dokter - 05-02-18

genoten van de voorstelling, met prima acteurs. Dank aan Vrienden van de Hofnar.

Jan wolterink - 04-02-18

goede voorstelling

ritz de luij - 03-02-18

Zeer eigentijds en de 2 geweldige acteurs maakten er een heerlijk avondje uit van.Heb genoten.

H.van Gurp - 03-02-18

Wat was het geweldig!! Enorm goede spelers die een serieus probleem met een lach en een traan voor volle zaal wisten te spelen. Dank hiervor

Marie-Christine vd Enden - 03-02-18

Super script. Super gespeeld. Fijn zo zonder pauze.

Harry Nijhuis - 03-02-18

Een mooie voorstelling , met dank aan 10 jaar Vriend van de Hofnar

Dorothe - 03-02-18

De voorstelling voor mijn matig

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
Gratis voorbespreking om 19.15 uur, reserveren gewenst
U kunt bij deze voorstelling een gratis voorbespreking bezoeken, waarin u meer achtergrondinformatie krijgt met betrekking tot het gezelschap en de voorstelling. Reserveer de voorbespreking bij de kaartjes voor deze voorstelling,
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.