Programma

Birdie Seven - zon 27-05-2018 | 15.30 uur

Yes Jazz
Birdie Seven werd in 1977 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd jazzorkest. Voortkomende uit ’Jazz oude stijl’, waarin Birdie Seven nog steeds kan excelleren, bestaat het huidige repertoire uit kwalitatieve mainstream jazz, waarbij stevige klassiekers uit de bebob maar ook latere periode niet worden geschuwd.
 
Birdie Seven speelt niet alleen op vele jazzpodia in Brabant, maar heeft ook landelijke bekendheid gekregen door onder andere optredens op het Goois Jazz Festival in Bussum, het Sea Bottom Jazzfestival, Jazz in Duketown en jazzcafé ‘Langs de Lijn’. Birdie Seven heeft daarbij ook meerdere buitenlandse optredens verzorgd. Zo traden zij op in diverse jazzclubs op Curaçao, in St. Louis, de bakermat van de jazz en dixieland en in jazzclubs in Argentinië en Brazilië.
 
Een solide ritmesectie, een hechte blazers frontline met ruimte voor solistische uitstapjes en een fenomenale zangeres: dat is Birdie Seven.

Vanaf 14.30 uur verzorgt Frank's Hot Ten het voorprogramma.

   YessJazzValkenswaard   

www.yesjazz.eu
U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!