Programma

Cabarestafette - zat 16-12-2017 | 20.15 uur

Jong cabarettalent
Geweest
Een nieuwe generatie cabaretiers die staat te trappelen om het grote publiek te veroveren!

De formule van Cabarestafette is al 30 jaar simpel en doeltreffend: drie uiteenlopende voorstellingen van aanstormende talenten voor de prijs van één.  Deze avond is dé kans om kennis te maken met cabaretiers waarvan de namen je op dit moment waarschijnlijk nog weinig zeggen. Vaak kom je winnaars van verschillende cabaretfestivals tegen. Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Eerdere deelnemers aan de Cabarestafette zijn: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen en vele vele anderen.

Wie jong cabarettalent aan het werk wil zien, gaat naar de Cabarestafette.
Met drie uiteenlopende acts en muziek van Pica DJ en DJ Skipper, die de zaal voorafgaand warmdraaien, is een verrassend leuke avond gegarandeerd.

Follow
   Cabarestafette        cabarestafette

www.cabarestafette.nl
 
marlene van den boogaert - 17-12-17

Vonden het zeer slecht. Alleen de eerste hadden we nog niet gezien. De 2 dames waren er vorige keer ook. De laatste was goed maar hebben we vorige keer ook gezien. Volgend jaar gaan wij zeker niet meer naar de cabarestafette. Jammer maar ik vind de kaartjes te duur om 2 keer naar hetzelfde te gaan.

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!