Programma

Dutch Swing College Band & Marjorie Barnes - don 14-12-2017 | 20.15 uur

A Happy Dixie Christmas
Geweest
De Dutch Swing College Band, Nederlands toonaangevende en bekendste jazzorkest, brengt een avondvullend sfeervol kerstprogramma en blaast klassiekers als ‘Jingle Bells’, ‘Let It Snow’, ‘Winter Wonderland’ en ‘Rudolph The Red Nosed Reindeer’ nieuw leven in met haar swingende, traditionele jazzinterpretaties. Zangeres Marjorie Barnes (USA) voegt een extra dimensie toe aan het optreden van de Dutch Swing College Band. Met haar eigenzinnige aanpak en fantastische timing staat zij samen met de DSCBand garant voor een avond vol muzikaal vuurwerk!

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Yes Jazz


Follow
   Dutch Swing College Band    

www.dsc.nl

 
I.v.Glabbeek - 16-12-17

Wat een muzikanten!!! Elke muzikant is te horen en de zangeres zingt mooi, wat een stem. Een samenspel zoals muziek behoort te zijn. We hebben genoten.

Jan van Barschot - 16-12-17

als regelmatige bezoeker van DSC concerten vond ik dit een van de betere concerten. De zangeres had al eerder met de DSC opgetreden op de duitse tv in 1988 waarvan ik nog opnames heb.Geweldig.Jammer dat op rij 4 de stoelen nogal los stonden zodat we met de buurvrouw mee konden deinen. (was niet leuk!)

Petra Noordzij - 16-12-17

Helaas werd het gisteravond anders dan verwacht. De trompetist speelde erg hard bij de hoge tonen, of de geluidsman deed het niet goed. Vanochtend had ik nog pijn in mijn oren. De saxofonist was geweldig.

Petra Noordzij - 16-12-17

De muziek is geweldig, alleen heel naar dat de trompettist zo hard de hoge tonen speelt, of de geluidsman deze buurt goed doorgeeft. Ik heb gedurende de avond pijn in mijn oren gekregen, wat helaas nu nog voelbaar is. Erg jammer.

Jan Staals - 15-12-17

Geweldig event! Ieder instrument wordt meesterlijk bespeeld , is duidelijk hoorbaar en toch altijd in harmonie met het ritme van de performance,heel knap. Wel muziek voor de nostalgische 50+er ..

H. van Gurp - 15-12-17

Wat was dat genieten!!!!super muzikanten leuke arrangementen geweldige mooie warme stem van een charmante zangeres wat een sfeer !!!! Dank jullie wel!! Tien met een gouden griffel

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.