Programma

Rhythm of the Dance - din 12-12-2017 | 20.15 uur

The Christmas Show
Geweest
Geniet van een ‘ongeëvenaard’ en ‘weergaloos spektakel’. Geniet van een wervelende avond vol muziek, fantastische kostuums en opzwepende dans. Wie zich bij ‘Rhythm of the Dance’ geen voorstelling kan maken, moet zich zeker laten overtuigen! Want deze zeer succesvolle show trok in de afgelopen 16 jaar al meer dan 12 miljoen toeschouwers uit 51 verschillende landen, verdeeld over vier continenten. ‘Rhythm of the Dance’ is een dynamische Ierse dansshow met veel kostuumwisselingen, getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en onvermoeibare danser(es)s(en).

Laat u in vervoering brengen door de dansers en danseressen - voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows -, aangevuld met live musici en vocalisten. In ‘Rhythm of the Dance’ brengen jonge Ierse topartiesten - met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar - op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht! Meeslepend. Weergaloos. Dit seizoen, naast diverse voorstellingen wereldwijd, ook in Nederland te aanschouwen. Ervaar de wervelende show, geheel in kerstsfeer, om u te warmen in de donkere dagen van het jaar.

Follow
   Rythm of the Dance  

www.rhythmofthedance.com 
A.Hakvoort - 13-12-17

geluid was tijdens de zangstukken niet erg goed. Vooral het eerste lied. Voorstelling was verder van ruim voldoende niveau.

Ineke - 13-12-17

heb enorm genoten!!!!

A.Lemmens-Brons - 13-12-17

Een fijne avond gehad. Een prachtige show. Na afloop nog een lekkere rosé gedronken.

Wels - 13-12-17

In een woord geweldig.

A.Koenen - 13-12-17

Wij hebben gisterenavond een heerlijke en wervelende avond gehad.Traditie getrouw ga ik regelmatig naar de schouwburg Een avond als traditie met mijn schoondochter en mijn buurvrouw.We hebben genoten.

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.