Programma

The Sixties Tribute Band - vri 13-04-2018 | 20.15 uur

Shadows and Sixties Night
Geweest
The Shadows en Sixties Night wordt weer een avond waar u heerlijk kunt genieten van bekende muziek uit de jaren vijftig en zestig. Kijkend, luisterend en dansend gaat u weer even helemaal terug in deze “golden oldies tijd”. Meezingen mag!

The Sixties Tribute Band is een Eindhovense viermansformatie bestaande uit Francois en Johan van Tuyl, Piet Vingerhoetd en Wim Guns. The Sixties Tribute Band speelt voor u de alom bekende nummers van The Shadows, Cliff Richard en klassieke Engelse en Amerikaanse hits uit de jaren '50 en '60 van o.a. Elvis, the Everly Brothers, Roy Orbison, Buddy Holly en The Rolling Stones.

Alle Cultuur uit eigen streek voorstellingen in De Hofnar worden mede mogelijk gemaakt door Theaterzaken.

Follow
www.sixtiestb.nl
Peter Dielis - 17-04-18

Het was weer een geweldig optreden . De sixties kwamen weer tot leven in de meevoerende klanken van de Sixties Tribute Band. Het was een heel gezellige avond en ik heb dan ook genoten. De volgende keer zal ik er zeker weer bij zijn .

Krol-Everaert - 14-04-18

aardig progamma , maar te veel herrie voor deze ruimte daarom zijn wij met de pauze weg gegaan naar huis; tafeltje vol wat wij deden was zeer goed verzorgt ;een aanrader voor andere vaste Hofnar klanten g uit Belgie

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.