Programma

Van der Laan & Woe - din 05-12-2017 | 20.15 uur

Pesetas (try out)
Geweest
Godzijdank, hij is weer terug in de theaters: Niels van der Laan! En alsof dat nog niet genoeg is, keert ook Jeroen Woe weer terug op de planken! Het kan niet op. Een jaar lang waren ze alleen te zien in het succesvolle tv-programma De Kwis, maar nu kunt u ook weer in het theater genieten van dit virtuoze cabaretduo. Scènes, muzikale acts en een absurd hoge grapdichtheid; het zou eeuwig zonde zijn om het te missen. Of, zoals het aloude spreekwoord zegt: “Wilt men naer ietsch mietersch toe, kiesch voor Van der Laan en Woe”

Follow
   Van Der Laan & Woe    

www.vanderlaanenwoe.nl


 
Martine - 13-12-17

Fantastisch avond gehad!

Annie - 06-12-17

Meer dan leuk Geweldige leuke woordspelingen Samen met mijn man heel erg genoten

Bert - 06-12-17

Geweldige show, veel muziek, gelukkig zonder dat het tempo daalt, gewoon continu lachen.

Frama - 06-12-17

Leuke, voorstelling. humoristische scetches met goed getimede muzikale techniek. We hebben genoten.

steve - 06-12-17

wervelende leuke voorstelling.minpunt, in de show wordt een bezoeker naar zijn naam gevraagd. hij geeft zijn naam en wordt daarna door een computer stem uitgemaakt voor veroordeelde pedofiel. dat kan echt niet en haalt de voorstelling onnodig naar beneden. nu drie sterren anders vijf.

Minigret - 06-12-17

Heerlijk avondje met zoon en man. Weer eens echt flink gelachen ; wat een dosis humor, creativiteit en muzikaliteit hebben die mannen!!! Top!

Dyan - 06-12-17

Geweldige techniek, ontzettend komisch en zeer muzikaal. Kortom, ik heb meer dan genoten!

Henk - 06-12-17

Het was een heerlijk avondje uit. De ruim anderhalf uur waren zo voorbij. Hoog niveau, geweldige humor en muzikaliteit. We hebben genoten!

Loek & Mia de Jonge - 06-12-17

Originele presentatie, echt Van der Laan en Woe, geweldig!

Jeanne - 06-12-17

Erg genoten, wat hebben ze toch een leuke woordgrappen, en die muzikaliteit!

Karin - 06-12-17

Leuke voorstelling! Lekker een avondje gelachen.

Frank - 06-12-17

Samen met mijn zoon erg genoten van de 2 heren. Geweldige woordgrappen, absurde scetches, grappige liedjes. Kortom zoals altijd een geweldige show. Vooral de “over the top” musical, echt geweldig.

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.