Programma

40 YEARS OF Fleetwood Mac Rumours - zat 02-12-2017 | 20.15 uur

PURE 99
RUMOURS, de legendarische plaat van Fleetwood Mac kwam uit in februari 1977. Een tijdloos million-selling album vol grote hits als Don´t Stop, Go Your Own Way, Songbird, The Chain, Dreams en nog veel meer.
 
40 Jaar na dato staat het theaterconcert van PURE 99 in het teken van deze pracht LP. Je beleeft live de mooiste songs en hoort de verhalen over de turbulente verhoudingen tussen de bandleden, die in bijna elke song voelbaar zijn. 
Daarnaast natuurlijk prachtige 70’s UNPLUGGED- songs van artiesten die mede bepalend waren voor het muzikale landschap in deze golden years van de popmuziek. 
 
aartje - 14-11-17

hallo ik ben vrijdagavond geweest in raalte ik vond het geweldig ik zat helemaal voor aan kon jullie goed zien…..Gr Aartje Dul

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of hoofdgerecht.