Programma

40 YEARS OF Fleetwood Mac Rumours - zat 02-12-2017 | 20.15 uur

PURE 99
Geweest
RUMOURS, de legendarische plaat van Fleetwood Mac kwam uit in februari 1977. Een tijdloos million-selling album vol grote hits als Don´t Stop, Go Your Own Way, Songbird, The Chain, Dreams en nog veel meer.
 
40 Jaar na dato staat het theaterconcert van PURE 99 in het teken van deze pracht LP. Je beleeft live de mooiste songs en hoort de verhalen over de turbulente verhoudingen tussen de bandleden, die in bijna elke song voelbaar zijn. 
Daarnaast natuurlijk prachtige 70’s UNPLUGGED- songs van artiesten die mede bepalend waren voor het muzikale landschap in deze golden years van de popmuziek. 
 
Laura - 16-12-17

Geweldige zangeres met dito uitstraling, mooie samenzang, goede band. Wat jammer dat de titel van de show wordt opgehangen aan Fleetwood Mac/Rumours. Dat is niet representatief voor de avond en daarmee een teleurstelling voor de fan. Er wordt wel aangegeven dat er ook andere nummers worden gespeeld, maar wij vonden de verhouding Fleetwood Mac te klein om de show met die naam te verkopen.

jac - 09-12-17

Het Was Super, Goede MUZIEK WE HEBBEN GENOTEN, De ZANGERES HAD EEN PRACHTIGE STEM.

Mieke Heijmans Wuijts - 05-12-17

HET WAS SUPER, HEERIJKE MUZIEK TIJDLOOS WE HEBBEN GENOTEN, DE ZANGERES HAD EEN PRACHTIGE STEM. GROETJES

Foxbizz - 05-12-17

02-12-17, Optreden bijgewoond in de Hofnar in Valkenswaard. Zang, geluid, licht, verhaallijn goed, maar voor de fan een teleurstelling. Te weinig Fleetwood Mac op deze avond.

Johan en Mia Jacobs - 04-12-17

Geweldig! Wat een mooie avond. Wat een prachtige stemmen en wat we ook heel leuk vonden, de verhaaltjes tussen de liedjes. Komen ze weer in de buurt gaan we nog een keertje. Hartelijk dank voor zoveel mooie muziek

Margriet Pigmans - 04-12-17

We hebben genoten van het avondje uit. Heerlijke muziek gespeeld door een enthousiaste band. Service in Hofnar was prima.

will123 - 04-12-17

Gisteravond geweest naar40 YEARS OF Fleetwood Mac Rumours – PURE 99 s…. weer een supermooie avond gehad. Geweldige zang en gitaarspel. Prachtig!

Martein van den Eijnde - 04-12-17

Zaterdagavond in de Hofnar in Valkenswaard geweest. Fijne avond gehad met heerlijke muziek……echt genoten!!!

Harrie van de ven - 04-12-17

Het was genieten!

aartje - 14-11-17

hallo ik ben vrijdagavond geweest in raalte ik vond het geweldig ik zat helemaal voor aan kon jullie goed zien…..Gr Aartje Dul

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.