Programma

I want to break free - zat 18-11-2017 | 20.15 uur

De grootste theatershow over Freddie Mercury en Queen
Geweest
‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Will Rock You’ en ‘We Are The Champions’ zijn slechts enkele hits die Queen, samen met hun frontman Freddie Mercury, de wereld heeft geschonken. De succesvolle theatershow ‘I Want To Break Free’ geeft u nog een keer de kans om de sfeer en de energie van een “Queen show” mee te maken.

U wordt meegenomen naar een minutieus nagebouwd decor zoals te zien was tijdens de grote stadionconcerten van de jaren 80, waar Queen haar absolute hoogtepunten beleefde. In deze ruim twee uur durende show komen alle grote hits van zowel Queen alswel het solowerk van Freddie voorbij, gecombineerd met beroemde scènes uit de videoclips van Queen en het leven van Freddie. Ook aan extravagante kostuums en attributen ontbreekt het niet; deze show klinkt niet alleen als Queen maar ziet er ook uit als Queen, zonder dat het een parodie wordt. Freddie zou gezegd hebben “Never make me boring” of “The bigger the better” en dat is precies waar ‘I Want To Break Free’ gehoor aan geeft!

Op een groot videoscherm wordt door middel van sfeerbeelden, foto’s, teksten en live beelden het verhaal achter Freddie en Queen verteld. Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen die met haar ongelofelijke gelijkenis, zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische ‘Barcelona’. Ook wijlen David Bowie komt nog één keer terug om samen met Freddie ‘Under Pressure’ te zingen. Leadzanger Timothy Drake staat bekend als één van de betere (hard)rock zangers van Nederland en voelt zich helemaal thuis in de rol van Mercury. Waar hij met verschillende Queen Tributes al heel wat landen heeft aangedaan voelt deze theatervoorstelling voor hem als het summum van zijn “Queen carrière”. In 2016 heeft ‘I Want To Break Free’ reeds bewezen dat Queen springlevend is en een ieder nog steeds vrolijk stemt en tot tranen kan roeren.  

Follow
  I want to break free    

www.queentour.nl 


 
Marie - 20-11-17

Wij vonden de opzet leuk gedaan, maar wij vonden de zang / geluid tegen vallen. De operazangeres was super.

Mieke van der Zanden - 20-11-17

Geweldig goede show, we hebben erg genoten. Vond het jammer dat we moesten zitten, had liever gehad dat de stoelen weg waren.

Tanita Stekhuizen - 20-11-17

Super show! Super band! Super Timothy Drake! Van begin tot het eind boeiend, gaaf en goed in elkaar gezet! Tip, de kleine gele ronde lichtjes aan de achterwand van de show zijn erg fel! Misschien iets dimmen.

Toon - 19-11-17

We hebben super genoten van de I Want To Break Free show. Geweldige avond en schitterende muziek van QUEEN & Freddie Mercury! Ook veel dank aan de super vriendelijke gastvrouwen van de Hofnar. Graag tot ’n volgende keer. (De kaarten voor het Pink Floyd Project liggen al klaar!)

Colinda Franssen - 19-11-17

Super show…fijne zaal…vriendelijk personeel. Het was een topavond!!@

Sjef Vos - 19-11-17

Wij vonden het een geweldige show met goede achtergrond info over het leven van Freddy.

Marijke - 19-11-17

Het was in 1 woord GEWELDIG

Fam. Geenen - 19-11-17

In het begin was het ietsje minder, maar naar mate de voorstelling vorderde werd bet steeds beter. het was een geweldige voorstelling, en de duetten hadden een verrassende gelijkenis. We hebben genoten, en ze hadden voor ons nog wel even door mogen spelen.

Anja - 19-11-17

De show was zéér de moeite waard! Beslist bovenverwachting goed. Ook zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid van het bedienend personeel.

PAH van der Heijden - 19-11-17

Fantastische avond gehad.

Henk Piepenbrock - 19-11-17

Werkelijk top muzikanten. Muziek en zang op hoog nivo. Zelfs de operazangeres met het nummer Barcelona was zeer goed! . TOP. ook de films met extra informatie was mooi. Het geld dubbel en dik waard. Met hun 8 man sterke formatie. ook de drummer en gitarist , om rillingen van te krijgen. Freddy en band was weer even live bij ons.

rinette - 19-11-17

geweldig!

Willem Pero - 19-11-17

geweldige show

H.van Gurp - 19-11-17

Was geweldig!!

Mat - 19-11-17

Goed opgebouwde show met zeer goede muzikanten. Ook de Hofnar had zijn zaakjes goed op orde. We hebben een fantastische avond gehad.

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.