Programma

Pieter Derks - vri 17-11-2017 | 20.15 uur

Spot
Geweest
In SPOT keert Pieter Derks de wereld opnieuw binnenstebuiten. Van het kleinste leed tot het grootste nieuws – met rake grappen belicht hij alles van de andere kant. Lichtvoetig, scherp en in een roemrucht tempo dat je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel houdt. Hij heeft zich voor deze voorstelling maar één ding voorgenomen: alles dat zichzelf serieus neemt moet bespot. Zodat we een hele avond opgelucht kunnen lachen om de wereld, het nieuws, en nog belangrijker: onszelf.

Follow
   Pieter Derks        pieterderks        pieter_derks

www.pieterderks.nl
 
Maarten van den Nieuwenhof - 20-11-17

we hebben heel erg genoten, heel actueel, en de sfeer zat er goed in !

Jos en Bernadette van Leeuwen - 20-11-17

Geweldig. Wat een aaneenschakeling van alle onderwerpen, die momenteel spelen in de maatschappij/wereld. Kritisch, vragen om doordenken en af en toe omdenken. En dit alles zonder te kwetsen. Hilarisch, kritisch. Super genoten.

marlene - 20-11-17

voorstelling was leuk

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.