Programma

Remco Claassen - din 06-02-2018 | 20.15 uur

Heel Brabant Spreekt - 1e Voorronde
Geweest
Wegens succes ook dit seizoen weer in Theater De Hofnar!
In een baanbrekend talentenjachtprogramma gaan we op zoek naar nieuw spreektalent. Na een auditieronde gaan negen Brabanders strijden om de titel “Beste Spreker van Brabant”. Ze worden beoordeeld door het publiek en een vakjury onder leiding van dé trainer van Nederland, Remco Claassen. En als toegift krijgt u aan het eind van elke show van de meester himself een masterclass.
Kandidaten zijn trainers, verkopers, consultants, directeuren, leraren en vergadertijgers. Iedereen die het belangrijk vindt dat er naar hem of haar wordt geluisterd kan meedingen naar deze begerenswaardige titel. Naast eeuwige roem krijgt de winnaar ook een prijzenpakket aan trainingen t.w.v. € 4.000,-.

Vanavond staan op het podium:
- Joris van Meel
- Ralf van Lieshout
- Mark van Vlokhoven
- Pieter van Ardenne

Speciale serieprijs wanneer u zowel de 3 voorrondes als de grande finale bezoekt: 
4 masterclassen voor slechts € 50.

DIN 6 FEB  1e Voorronde
DIN 6 MRT  2e Voorronde
DIN 3 APR  3e Voorronde
DIN 15 MEI  Grande Finale
De seriekorting wordt automatisch verrekend zodra u alle 4 'Heel Brabant Spreekt' voorstellingen in uw winkelmandje heeft.

Follow
   RemcoClaassen

www.heelbrabantspreekt.nl
Gerrit Cleven - 07-02-18

Wederom een inspirerende avond, veel geleerd over wat werkt, wat niet werkt, door het als luisteraar te ervaren, commentaar van de vakkundige jury te horen en daarna een masterclass van Remco mee te maken. Ondanks dat ik het laatste niet voor het eerst hoor, is dit leerzaam, je kijkt/luistert er nl. weer anders naar en dat heeft absoluut ook z’n waarde! dank!

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Theatercollege
Nieuw in De Hofnar zijn de Theatercolleges. Een unieke combinatie van leren en plezier. Laat je inspireren, verbazen, verrassen en geniet.