Programma

Jochem van Gelder & Ron Bons - zon 29-10-2017 | 15.00 uur

Het Genootschap van de WereldBeterMakers (7+)
Geweest
Het Genootschap van de WereldBeterMakers is een interactieve, spannende én leerzame theatershow van Jochem van Gelder, bekend van het televisieprogramma Praatjesmakers, en Ron Bons voor kinderen én volwassenen vanaf 7 jaar.
 
Samen met zo’n 7 miljard mensen wonen we op de grote ronde planeet Aarde. Veel gaat er goed op deze planeet, er wordt gefeest, gelachen, gedanst, gesport en er worden mooie dingen gemaakt. Maar er gaat helaas ook nog veel mis. Er is nog steeds oorlog, armoede en honger. Alle wijzen der aarde hebben hun hoofd gebogen over dit probleem. Presidenten, koningen, geleerden maar een oplossing is er nog steeds niet….
 
Volgens een onderzoek van Unicef behoren de Nederlandse kinderen tot de meest gelukkigen ter wereld. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om zich goed te ontwikkelen omdat ze een thuis hebben en naar school kunnen.  Jochem nodigt daarom alle kinderen van Nederland uit om naar het theater te komen en deel uit te maken van het Genootschap van WereldBeterMakers.
 
“Kinderen zijn slim, vindingrijk, onbevangen, eerlijk en soms zelfs briljant en daarom ga ik de uitdaging aan om met hen op zoek te gaan naar de oplossing van de grote wereldproblemen. Met hen hoop ik tot het ultieme plan te komen om ervoor te zorgen dat alle kinderen zich gelukkig en veilig voelen."
 
Een belangrijke missie waar alles voor moet wijken. Iedereen is enthousiast. Bijna iedereen…. Want er is één man die een heel ander plan heeft….


Follow
   De Wereldbetermakers        WereldBM        wereldbetermakers

www.wereldbetermakers.nl
 
Nicole - 01-11-17

Dit was onze zoon zijn eerste theatervoorstelling die hij samen met zijn vriendje alleen heeft bezocht, hij heeft genoten van de voorstelling. Wat wij als ouders tegen vonden vallen was dat het heel erg uitgelopen was, de kinderen kwamen uiteindelijk pas rond 16:45-17:00 de zal uit, terwijl gezegd was dat de show rond 16:15 u afgelopen zou zijn

U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
Kindermenu
Na de voorstelling kun je frietjes met een snack of onbeperkt pannenkoeken eten voor € 5 p.p. Reserveer het kindermenu bij de kaartjes voor deze voorstelling.