Programma

Take Eight - zon 14-01-2018 | 15.30 uur

Yes Jazz
Geweest
Vocal group ‘Take Eight’ is een vocal groep met vier dames en vier heren. Een combo met drums, bas, gitaar en piano zorgt voor de begeleiding. Het geheel staat onder leiding van Ruud van Vlerken.
Het repertoire bestaat uit fraaie arrangementen van de meest gelouterde vocalgroups van de wereld zoals Manhattan Transfer en New York Voices. Op het programma prijken jazztitels als ‘How high the moon’, ‘I could write a book’ en ‘One note samba’. Maar ook populaire songs zoals Still crazy after all these years van Paul Simon en I wish van Stevie Wonder krijgen een jazzy sausje. Swingende up-tempo nummers met opzwepende begeleiding van de band wisselen af met mooie langzame a capella songs. De band houdt de sound intiem, waardoor mooie harmonieën goed uitkomen. Door de vele solo wisselingen, de afwisseling in stijl en tempo, de kwaliteit, de beleving en plezier van de groep zelf, en zeker ook omdat het combo het geheel met fraai solowerk aanvult, is een optreden voor iedereen die houdt van meerstemmige vocale jazz een plezier om mee te maken.

   YessJazzValkenswaard   

www.yesjazz.eu
U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!